Het startte bij een geweldige telefonische advisering en ondersteuning bij het maken van mijn keuze. Chapeau! De zeer ervaren trainer cree�rt in deze kleine gevarieerde groep zeer snel een...Het startte bij een geweldige telefonische advisering en ondersteuning bij het maken van mijn keuze. Chapeau! De zeer ervaren trainer cree�rt in deze kleine gevarieerde groep zeer snel een sfeer van openheid en vertrouwen. Ondanks dat het maar drie actieve en intensieve (met een lach en een traan)dagen betrof heeft het mij enorm gesterkt, in mijn kracht gezet en inge�nspireerd. De tools en tips zitten diep geworteld. Bedankt! Hopenlijk kan ik jou effectief be�nvloeden om deze training te volgen. Doen!
Marie-Jos�e van Neer
Linda van Boxtel-Koenraads
Cursus notuleren gevolgd. De trainster was zeer sociaal en deskundig. Zij maakte door haar deskundigheid en enthousiasme de cursus leuk en leerzaam.
Linda van Boxtel-Koenraads
Adriaan Hollander
Erg veel geleerd bij de training, dit sloot erg goed aan bij mijn kennis en ervaring. De trainer was heel goed op de hoogte van haar vakgebied, een door haar enthousiasme en humor waren het 3 hele...Erg veel geleerd bij de training, dit sloot erg goed aan bij mijn kennis en ervaring. De trainer was heel goed op de hoogte van haar vakgebied, een door haar enthousiasme en humor waren het 3 hele leuke en interessante dagen. De 10 is dik verdient
Adriaan Hollander
Joke Hensen
De coachingsopleiding in 5 maanden van ICM heb ik als zeer waardevol ervaren. Zeer professionele docenten die zelf werkzaam zijn als coach, lieten zien waar het in de basis om draait bij coaching:...De coachingsopleiding in 5 maanden van ICM heb ik als zeer waardevol ervaren. Zeer professionele docenten die zelf werkzaam zijn als coach, lieten zien waar het in de basis om draait bij coaching: werkelijk contact maken met de andere mens. De 'juiste vragen' dienen zich dan bijna als vanzelf aan.
Joke Hensen
Murielle de Lisle
Heb even op mijn certificaat moeten wachten na afsluiting van de opleiding, geduld werd even op de proef gesteld, maar dit punt woog eigenlijk niet op tegen de andere zeer positieve punten. Zeer...Heb even op mijn certificaat moeten wachten na afsluiting van de opleiding, geduld werd even op de proef gesteld, maar dit punt woog eigenlijk niet op tegen de andere zeer positieve punten. Zeer tevreden over ICM en zijn trainers!
Murielle de Lisle