vangelica petrov

Locatie waar de training werd verzorgt was goed. Trainer was duidelijk, en erg behulpzaam. Het niveau was naar verwachting, allen de tijd om het boek door te nemen was te kort. De boek kreeg je mee... Locatie waar de training werd verzorgt was goed. Trainer was duidelijk, en erg behulpzaam. Het niveau was naar verwachting, allen de tijd om het boek door te nemen was te kort. De boek kreeg je mee om zelf te bestuderen. dat is jammer. Ik heb juist verwacht om meer tips en trucks fysiek te kunnen trainen.

De opleiding vond ik zeer goed en leerzaam. De trainer bracht het op een leuke manier en ook gaf hij veel praktische voorbeelden en tips. Ook de begeleiding via het internet vond ik goed, je kunt... De opleiding vond ik zeer goed en leerzaam. De trainer bracht het op een leuke manier en ook gaf hij veel praktische voorbeelden en tips. Ook de begeleiding via het internet vond ik goed, je kunt daar veel informatie halen en kontact maken met de trainer. De locatie in zwolle is super. Makkelijk bereikbaar en het is er goed vertoeven. Alles is gewoon goed georganiseerd ik heb er niks op aan te merken.

Hans Ravensbergen

In alle opzichten voldeed de opleiding aan mijn verwachtingen. IK heb verder niets aan bovwnstaande beoordeling toe te voegen.

Hans Ravensbergen

Charles Honselaar

Opleiding Coaching: Toegespitst op de behoefte van de cursist en verwachting van de toekomstige cli�nt. professionele trainers uit de praktijk met een geweldige didactische ervaring. Brengen veel... Opleiding Coaching: Toegespitst op de behoefte van de cursist en verwachting van de toekomstige cli�nt. professionele trainers uit de praktijk met een geweldige didactische ervaring. Brengen veel kennis en hulpmiddelen in. Prima balans tussen de theorie en de praktijkoefeningen. Goede trainings-faciliteiten

Jeffrey van Vuurde

Hele goede leraar, goede afstemming op persoonlijke wensen van de deelnemers van de training. Maatwerk!

Jeffrey van Vuurde

Ronald de Gooijer

Ik heb de trainersopleiding als TOP ervaren, zeer deskundige en professionele trainers, afgestemd op de praktijk en de locatie dicht bij het station.

Ronald de Gooijer

alfred sahassanondha

Persoonlijke aanpak in combinatie met de uitstekende skills van de trainer maakte deze training tot een added value voor mijn ontwikkeling.