Zeer leerzame en praktisch bruikbare training. Een cursus waar je je veilig voelde en waar de groepsdynamiek fantastisch was. Via rollenspel kon je de verworven skills oefenen met je medecursisten....Zeer leerzame en praktisch bruikbare training. Een cursus waar je je veilig voelde en waar de groepsdynamiek fantastisch was. Via rollenspel kon je de verworven skills oefenen met je medecursisten. En dat onder leiding van een TOP trainer!
Dwight Anthonij
Inspirerend leerzaam en zeer aan te bevelen aan iedereen. Voor zowel privé als zakelijk doeleinden. Ik heb met veel plezier en energie deelgenomen aan deze workshop/cursus. Kristal is een bekwaam...Inspirerend leerzaam en zeer aan te bevelen aan iedereen. Voor zowel privé als zakelijk doeleinden. Ik heb met veel plezier en energie deelgenomen aan deze workshop/cursus. Kristal is een bekwaam coach/trainer
Zwanenburg
Waardevolle training! Zeker een aanrader als je je beter wilt profileren. Na de eerste sessie neem je duidelijk iets mee waar je mee kunt oefenen. Inspirerende trainer. Ze springt improviserend in...Waardevolle training! Zeker een aanrader als je je beter wilt profileren. Na de eerste sessie neem je duidelijk iets mee waar je mee kunt oefenen. Inspirerende trainer. Ze springt improviserend in op allerlei situaties die voorbij komen in de groep.
Pieter Arbouw
Zeer goed. Heel leerzaam en goed te gebruiken op de werkvloer
Training wordt met veel passie en enthousiasme gegeven.
Locatie was ook goed te bereiken en prima...Zeer goed. Heel leerzaam en goed te gebruiken op de werkvloer
Training wordt met veel passie en enthousiasme gegeven.
Locatie was ook goed te bereiken en prima service.
Een aanrader voor iedere manager.
Veerle Brugmans
ICM is een ontzettend fijne opleidingsinstantie. Prettige communicatie en goed georganiseerd. Opleiding op een prettige locatie met een kundige, ervaren en prettige trainer. Ik heb veel mogen leren...ICM is een ontzettend fijne opleidingsinstantie. Prettige communicatie en goed georganiseerd. Opleiding op een prettige locatie met een kundige, ervaren en prettige trainer. Ik heb veel mogen leren over mijn organisatie, mijn rol en mijn persoonlijke ontwikkeling.
Yvonne Straalman
Heel goed, fijne opfrisser weer na alle trainingen die ik in de jaren heb doorlopen met daarnaast nu ook wel weer nieuwe items. Mooie groep van hele diverse mensen die al vanaf moment één zo open...Heel goed, fijne opfrisser weer na alle trainingen die ik in de jaren heb doorlopen met daarnaast nu ook wel weer nieuwe items. Mooie groep van hele diverse mensen die al vanaf moment één zo open waren dat we al snel betrokken ne geboeid waren. En daar sluit de trainer prima op aan. Deze training is echt een aanrader als je meer verdieping wenst in je werk op gebied van communicatie.
Lion Bemar Mooren
Leerzaam en zeker elementen die ik toe kan passen Les gekregen in een veilige setting waar iedereen vrij was om te oefenen en zich te uiten Ook duidelijke les gekregen
Bjorn van Dooren
Ik heb een paar handige tips meegekregen om lastige gesprekken te kunnen aanpakken. Het is de juiste manier om feedback te geven die ik miste en hoe dit te doen werd in de cursus uit de doeken gedaan.
Eveline Heijmans
Een hele interessante cursus. Er worden ontzettend veel onderwerpen interactief besproken. Eric is een zeer bevlogen en kundige trainer met oog voor ieders wensen wat betreft leerdoelen. De locatie...Een hele interessante cursus. Er worden ontzettend veel onderwerpen interactief besproken. Eric is een zeer bevlogen en kundige trainer met oog voor ieders wensen wat betreft leerdoelen. De locatie en catering was ook top. Kortom echt een aanrader om al niet IT-er IT kennis te vergaren. Ik ervaar in de praktijk al veel voordelen van het geleerde.
Daphne Visser-Stobbe
Ik ben heel erg blij dat ik voor de opleiding basis personeelszaken ben gegaan. Doordat wij les kregen van Renate Lambermont die zo veel kennis in huis heeft heb ik echt heel veel uit de opleiding...Ik ben heel erg blij dat ik voor de opleiding basis personeelszaken ben gegaan. Doordat wij les kregen van Renate Lambermont die zo veel kennis in huis heeft heb ik echt heel veel uit de opleiding kunnen halen. Ik kan niet wachten om me hier verder in te gaan verdiepen.