Post HBO Bedrijfskunde wordt gegeven door Rien van der Linde. Deze man spreekt uit ruime ervaring kan moeiteloos hoofdstukken samenvatten door enkele krachtige voorbeelden. Het lezen van...Post HBO Bedrijfskunde wordt gegeven door Rien van der Linde. Deze man spreekt uit ruime ervaring kan moeiteloos hoofdstukken samenvatten door enkele krachtige voorbeelden. Het lezen van de hoofdstukken nadat je zijn les hebt gehad is een makkie. De kapstok om de lesgegevens op te hangen is dan al gegeven.
Karlijn Visser
Geweldig genoten van de cursus, leuke groep met mensen maar vooral een docent die het leuk, afwisselend en interessant maakte. Echt veel geleerd in een korte tijd en bovendien zeer goed voorbereid...Geweldig genoten van de cursus, leuke groep met mensen maar vooral een docent die het leuk, afwisselend en interessant maakte. Echt veel geleerd in een korte tijd en bovendien zeer goed voorbereid op het examen.
Karlijn Visser
Adri van Nunen
De cursus heb ik als zeer prettig ervaren. De data en tijden waren prima en de locatie was goed bereikbaar. De cursus werd zeer professioneel gegeven door een deskundige docent die een...De cursus heb ik als zeer prettig ervaren. De data en tijden waren prima en de locatie was goed bereikbaar. De cursus werd zeer professioneel gegeven door een deskundige docent die een ieder ruim voldoende aandacht kon geven omdat de groep niet te groot was. Voor mij een reden om zeker vaker een cursus te gaan volgen bij ICM en het aan een ieder aan te raden.
G van den Hoek- van Vulpen
De training was intensiever en de inzichten waren soms pijnlijker dan ik had verwacht. Daar werd ik goed in begeleid
Jeannette van Boerdonk
Erg goede cursus. Sluit erg goed aan op de praktijk. Heeft vooral te maken met de cursusleider (ster) in dit geval.
Dennis Kloppenburg
Vanwege een kleine klas genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. uitgebreid situaties van de werkvloer kunnen nabootsen. Paul van Bilsen is echt een vakman! zeer veel geleerd tijdens deze training.
Dennis Kloppenburg
Ingrid Been
Ben zeer tevreden over deze opleiding en leerstof, mede door de professionaliteit en deskundigheid van docent mevrouw Jet Kozewa! Een uitstekende interessante opleiding die mooi aansluit in...Ben zeer tevreden over deze opleiding en leerstof, mede door de professionaliteit en deskundigheid van docent mevrouw Jet Kozewa! Een uitstekende interessante opleiding die mooi aansluit in het bedrijfsleven!
Wouter Marchal
Ik heb nu twee trainingen gevolgd die op elkaar aansloten. Ik heb het als zeer prettig ervaren en kan de stof goed toepassen in de praktijk. Ik kijk dan ook altijd weer uit naar een geschikte...Ik heb nu twee trainingen gevolgd die op elkaar aansloten. Ik heb het als zeer prettig ervaren en kan de stof goed toepassen in de praktijk. Ik kijk dan ook altijd weer uit naar een geschikte training om weer mee te doen.