Lucienne Stokroos

Erg leerzaam en voor ieder wat wils: breintraining is erg leuk en snellezen goed toe te passen in de praktijk. Genoeg ruimte om vragen te stellen waar zeker antwoord op komt. Fijne manier van... Erg leerzaam en voor ieder wat wils: breintraining is erg leuk en snellezen goed toe te passen in de praktijk. Genoeg ruimte om vragen te stellen waar zeker antwoord op komt. Fijne manier van "lesgeven", geen tijd om in te dutten ;-)

RJF Einhaus

Terugkijkend op de cursus kan ik zeggen dat ik meer uit mezelf heb gehaald dan ik had verwacht.
Met betrekking tot mijn werkzaamheden heeft deze cursus mij positieve verbeteringen opgeleverd. De cursus was mede een succes door de bevlogen en zeer kundige cursusleidster

Bijzondere training geleid door ervaren en deskundigen trainster waardoor er een spannende dynamiek in de groep ontstaat. Openheid en betrokkenheid zijn 2 belangrijke aspecten van de deelnemers voor... Bijzondere training geleid door ervaren en deskundigen trainster waardoor er een spannende dynamiek in de groep ontstaat. Openheid en betrokkenheid zijn 2 belangrijke aspecten van de deelnemers voor deze training. door jezelf bloot te geven komen je sterke en zwakke punten duidelijk naar voren. De trainster kan hiermee aan de slag zodat het effect zo optimaal mogelijk bereikt wordt.

Mara Kraaijenbrink

Ik ben tijdens deze cursus echt gedwongen om uit mijn comfortzone te stappen en daardoor merkte ik in de tweede bijeenkomst al hoeveel ik tijdens de eerste bijeenkomst gegroeid was. De docente heeft... Ik ben tijdens deze cursus echt gedwongen om uit mijn comfortzone te stappen en daardoor merkte ik in de tweede bijeenkomst al hoeveel ik tijdens de eerste bijeenkomst gegroeid was. De docente heeft me ertoe gezet om het beste uit mezelf te halen en de praktische toepassing van de theorie in de bijeenkomsten maakt dat ik ontzettend veel geleerd heb.

Mara Kraaijenbrink

Deze cursus is een aanrader voor iedereen die het aandurft bij jezelf te beginnen om een verandering te starten. De informatie en tools zijn waardevol voor zowel werk als prive en laten je inzien... Deze cursus is een aanrader voor iedereen die het aandurft bij jezelf te beginnen om een verandering te starten. De informatie en tools zijn waardevol voor zowel werk als prive en laten je inzien hoe groot je eigen invloed op situaties kan zijn. De docent is zeer bekwaam om iedereen in zijn eigen specifieke situatie te coachen.

ter Heide

Kleine groep, actieve positieve luisterende cursusleidster die waar nodig de loep op bepaalde kwesties legde waar een deelnemer mee te maken had. Hoogtepunt; handvaten gekregen om op een 'juiste'... Kleine groep, actieve positieve luisterende cursusleidster die waar nodig de loep op bepaalde kwesties legde waar een deelnemer mee te maken had. Hoogtepunt; handvaten gekregen om op een 'juiste' manier feedback te kunnen geven.
De groep deelnemers was erg divers, wat z'n voor en nadelen heeft.

Dorien Smaalders

Met plezier en succes deze cursus Prince2 Foundation in een maand gevolgd. De docent wist de stof tot leven te brengen en heeft de deelnemers erg goed voorbereid op het examen! Locatie ook bijzonder... Met plezier en succes deze cursus Prince2 Foundation in een maand gevolgd. De docent wist de stof tot leven te brengen en heeft de deelnemers erg goed voorbereid op het examen! Locatie ook bijzonder aangenaam.

Ik heb de 2 daagse training Notities en memo's schrijven als zeer positief ervaren. De trainster Juske Bakx gaf de training op een zeer prettige, inspirerende wijze. De werkvormen waren afwisselend... Ik heb de 2 daagse training Notities en memo's schrijven als zeer positief ervaren. De trainster Juske Bakx gaf de training op een zeer prettige, inspirerende wijze. De werkvormen waren afwisselend en het lesmateriaal goed afgestemd. Vooral het nakijken van de door ons zelf geschreven stukken en de directe heldere feedback zorgde voor directe verbetering van onze schrijfstijl. Juske is in staat om de training notities en memo's schrijven leuk en inspirerend te maken. Mijn complimenten daarvoor.
De locatie was goed bereikbaar en de catering weer top.

Helma van den Boogaard

Uitstekende lesdocent. Veel tips mogen ontvangen en worden op dit moment dagelijks in de praktijk gebruikt. Ook erg goed om ervaringen te delen met medecursisten. Bereikbaarheid locatie is prima en... Uitstekende lesdocent. Veel tips mogen ontvangen en worden op dit moment dagelijks in de praktijk gebruikt. Ook erg goed om ervaringen te delen met medecursisten. Bereikbaarheid locatie is prima en zal deze cursus zeker aanbevelen voor anderen.