Voor mij zat de kracht van deze opleiding in de 2 ontzettend inspirerende docenten. Ik heb veel nieuwe kennis en ideeen opgedaan die ik in mijn praktijk ga gebruiken. De duur van 5 maanden is goed...Voor mij zat de kracht van deze opleiding in de 2 ontzettend inspirerende docenten. Ik heb veel nieuwe kennis en ideeen opgedaan die ik in mijn praktijk ga gebruiken. De duur van 5 maanden is goed te doen naast een job en een gezin.
Melvin van Luit
Zeer praktische cursus die een spiegel voorhoudt aan jezelf en jouw functioneren in je werk. Direct toepasbare verbeteringen en tevens een zeer ervaren docent. Het interactieve was erg prettig,...Zeer praktische cursus die een spiegel voorhoudt aan jezelf en jouw functioneren in je werk. Direct toepasbare verbeteringen en tevens een zeer ervaren docent. Het interactieve was erg prettig, zodat het niet één lange luistersessie werd.
De opleiding was heel praktisch, leuk dat deelnemers allen een verschillende achtergrond hadden.Ook intervisiegroepen waren meerwaarde. Heel veel oefening en praktijkvoorbeelden vanuit de docenten,...De opleiding was heel praktisch, leuk dat deelnemers allen een verschillende achtergrond hadden.Ook intervisiegroepen waren meerwaarde. Heel veel oefening en praktijkvoorbeelden vanuit de docenten, was erg prettig. Zou wat meer afwisseling in werkvormen mogen. Werkmap uitstekend.Locatie was prima, soms wat koud. Ik zou deze opleiding zeker aan anderen aanbevelen!
Anco Kolk
Tijdens de trainersopleiding van ICM komen alle facetten waar je als trainer mee te maken krijgt aan de orde. De opleiding bestaat uit 5 modules die elk door een andere trainer werd gegeven. Zoe...Tijdens de trainersopleiding van ICM komen alle facetten waar je als trainer mee te maken krijgt aan de orde. De opleiding bestaat uit 5 modules die elk door een andere trainer werd gegeven. Zoe ervaar de verschillende manieren van trainen. Elke module werd afgesloten door een trainersopdracht. Vast onderdeel van de opleiding waren de mini-trainingen, erg goed om je trainersvaardigheden te oefenen. Onze groep was zeer divers, hierdoor leer je van elkaar ook veel.
Cor Scheurwater
Goede locatie, diversiteit van de deelnemers sprak mij zeer aan. De trainer was inspirerend. Kwam met goede zin uit de scholing en de aangereikte handvatten waren direct toepasbaar in de praktijk.
Cursus materiaal was duidelijk en overzichtelijk. De cursusleider kon vanuit zijn beroepsverleden met waargebeurde voorbeelden de stof zeer boeiend en duidelijk overdragen aan de cursisten. De...Cursus materiaal was duidelijk en overzichtelijk. De cursusleider kon vanuit zijn beroepsverleden met waargebeurde voorbeelden de stof zeer boeiend en duidelijk overdragen aan de cursisten. De praktijk oefeningen waren zeer leerzaam en maakte mede dat de dag nooit saai was. De locatie was goed bereikbaar.
De opleiding sluit goed aan bij de praktijk. Ervaren trainer en goede, centrale locaties. Er is veel ruimte voor inbreng van eigen ervaring en vragen. Goed te combineren met een fulltime baan. Een...De opleiding sluit goed aan bij de praktijk. Ervaren trainer en goede, centrale locaties. Er is veel ruimte voor inbreng van eigen ervaring en vragen. Goed te combineren met een fulltime baan. Een aanrader!
Mary Ockeloen
Zeer praktijkgerichte cursus van een uitstekende docent. Kleine groep van 8 man waardoor ervaringen delen, interactie, rollenspellen en feedback krijgen heel goed mogelijk is en iedereen aandacht...Zeer praktijkgerichte cursus van een uitstekende docent. Kleine groep van 8 man waardoor ervaringen delen, interactie, rollenspellen en feedback krijgen heel goed mogelijk is en iedereen aandacht krijgt en geeft. Alles goed verzorgd, locatie Den Haag en lunch prima.
Met...Na een korte studie bij ICM heb ik mijn nodige informatie verkregen. Ik ben nu druk bezig om een passend bedrijf op te zetten, wat zo mijn passie moet gaan worden.
Met vriendelijke groet, Theo van Gameren
Nicole Wartenberg
Een zeer inspirerende trainer die theorie en praktijk goed wist te koppelen en je met makkelijk toepasbare handvatten de praktijk weer in stuurde. De diverse verschillende werkgebieden van...Een zeer inspirerende trainer die theorie en praktijk goed wist te koppelen en je met makkelijk toepasbare handvatten de praktijk weer in stuurde. De diverse verschillende werkgebieden van medecursisten wist hij in te zetten om een andere kijk op je eigen werkzaamheden te krijgen. Daarbij was er veel interactie in de groep gedurende de drie dagen. Al met al een leerzame cursus.