Met veel plezier kijk ik terug op de cursus, ik heb nieuwe inzichten in mezelf gekregen en mijn communicatieve vaardigheden en communicatie verbeterd. De training behandeld verschillende manieren...Met veel plezier kijk ik terug op de cursus, ik heb nieuwe inzichten in mezelf gekregen en mijn communicatieve vaardigheden en communicatie verbeterd. De training behandeld verschillende manieren van communiceren en de technieken die kunnen worden toegepast, hierdoor heb ik in een korte tijd vorderingen gemaakt in mijn commmunicatie stylen en hoe andere mij ervaren.
Cindy Spaander
Ik heb er met veel plezier aan deelgenomen. De manier waarop we kunnen communiceren is interessant. We hadden ook een leuke groep. Veel besproken, los gemaakt om in de toekomst mee verder te gaan.
Kimberly van Twist-Kilsdonk
De training was erg fijn ik kreeg hele goede tips, die erg nuttig en bruikbaar zijn in de praktijk. De trainster was ook zeer ervaren en dat maakte de training tot een feestje.
Mirjam Gevers
Ik kijk met plezier terug op de cursus. De inhoud was voor mij heel goed te begrijpen en voor iedere deelnemer denk ik goed te volgen. De sfeer binnen de groep was ook erg goed en gaf ruimte om...Ik kijk met plezier terug op de cursus. De inhoud was voor mij heel goed te begrijpen en voor iedere deelnemer denk ik goed te volgen. De sfeer binnen de groep was ook erg goed en gaf ruimte om jezelf te zijn. Verder was het goed dat de leraar iedereen de mogelijkheid gaf om goed deel te nemen.
Nathalie Mahdar
Ik kijk terug met veel plezier en leuke momenten. Erg leerzaam. Profesionele trainer met veel kennis en inzichten. Veel casussen behandeld. Groepsgroote van 12 perfect. Leeromgeving makkelijk en...Ik kijk terug met veel plezier en leuke momenten. Erg leerzaam. Profesionele trainer met veel kennis en inzichten. Veel casussen behandeld. Groepsgroote van 12 perfect. Leeromgeving makkelijk en gebruik en werkboek erg praktisch.
Rob Funcke
Wat leuk en leerzaam, goede combinatie van theorie en praktijk. De trainer/docent heeft veel kennis en ervaring, wat goed in staat de leerstof over te brengen. Deze training geeft een goed beeld van...Wat leuk en leerzaam, goede combinatie van theorie en praktijk. De trainer/docent heeft veel kennis en ervaring, wat goed in staat de leerstof over te brengen. Deze training geeft een goed beeld van MSP!
Angela Houtenbos
Leerzaam en inspirerend. Top docent en een fijne leergroep. Ik heb veel geleerd, van de lesstof maar zeker ook van de docent. Ik heb gelezen hoe het (de stress en burn-out begeleiding)kan maar...Leerzaam en inspirerend. Top docent en een fijne leergroep. Ik heb veel geleerd, van de lesstof maar zeker ook van de docent. Ik heb gelezen hoe het (de stress en burn-out begeleiding)kan maar vooral ook gezien hoe het moet/kan.
Fleur Esmeijer
Ik vond het een feestje! De dagen vlogen voorbij en we hadden een hele fijne leuke groep. Met Mascha als hele goede coach die ons veel heeft geleerd. Het was een flow :)
Femke Paantjens
Heel veel gehad aan de HRM opleiding van ICM! Trainer Hans deelt veel praktijkvoorbeelden en laat je vanuit verschillende optieken naar het HR-vak kijken. Bijzonder leerzaam! Ik overweeg hierna...Heel veel gehad aan de HRM opleiding van ICM! Trainer Hans deelt veel praktijkvoorbeelden en laat je vanuit verschillende optieken naar het HR-vak kijken. Bijzonder leerzaam! Ik overweeg hierna de opleiding strategisch HRM (Post HBO) op te gaan pakken.
Rebecca Real Muñoz
Duidelijke leerstof & indeling. Ervaren als zeer prettig en leerzaam, mede te danken aan Martin. Veel tips & tricks ontvangen rondom diverse thema's binnen HR. De opleiding legt een...Duidelijke leerstof & indeling. Ervaren als zeer prettig en leerzaam, mede te danken aan Martin. Veel tips & tricks ontvangen rondom diverse thema's binnen HR. De opleiding legt een goede fundering voor HR in het breed!