Prima basistraining met veel modellen en een grote hoeveelheid inzichten van deskundigen. Wij hadden een ervaren en deskundige trainer. Ik vond het materiaal niet altijd even goed toepasbaar op de...Prima basistraining met veel modellen en een grote hoeveelheid inzichten van deskundigen. Wij hadden een ervaren en deskundige trainer. Ik vond het materiaal niet altijd even goed toepasbaar op de overheid.
Mieke Kersten
Veel geleerd op het gebied van bedrijfskunde. Heb een bredere visie gekregen. Zie nu meer de verbanden en kan beslissingen vanuit mijn werk beter plaatsten. Goede begeleiding en uitleg van docent.
Wil Strous
Mijn ervaring met de opleiding Hogere Bedrijfskunde is erg positief, dit kwam vooral doordat de mede cursisten uit verschillende bedrijfstakken kwamen, vooral de praktijk situaties waren...Mijn ervaring met de opleiding Hogere Bedrijfskunde is erg positief, dit kwam vooral doordat de mede cursisten uit verschillende bedrijfstakken kwamen, vooral de praktijk situaties waren hierdoor heel herkenbaar, verder maken de verschillende modules de opleiding ook heel divers en geven meer inzicht in het strategisch en financieel beleid van onze organisaties, dit geeft weer nieuwe inzichten die perspectief bieden voor de toekomst,
Murk
Blij verrast dat de klassikale momenten zoveel kunnen bijdragen in (h)erkenning, spiegelen, zelfonderzoek, motivatie en steun bij je leerproces. Docente Daniëlla Bos Zwaaf kan dit groepsproces als...Blij verrast dat de klassikale momenten zoveel kunnen bijdragen in (h)erkenning, spiegelen, zelfonderzoek, motivatie en steun bij je leerproces. Docente Daniëlla Bos Zwaaf kan dit groepsproces als geen ander zo scherp met respect en tegelijkertijd warmte begeleiden. De afwisseling met theorie is prettig om als kapstok te gebruiken. Ook dank aan mijn klasgenoten voor hun eerlijkheid en betrokkenheid om te kunnen leren van elkaar. Het heeft ons aan niets ontbroken. Zelfs aan trainingslokatie in hartje Utrecht was niets op aan te merken, gewoon goed verzorgd :)
Jacob Lalkens
Het was een inhoudelijk erg leerzame ervaring. De trainer was zeer kundig en bracht naar boven wat je aandachtspunten zijn. En daarmee kan ik in de praktijk zeker mijzelf verbeteren. de locatie was...Het was een inhoudelijk erg leerzame ervaring. De trainer was zeer kundig en bracht naar boven wat je aandachtspunten zijn. En daarmee kan ik in de praktijk zeker mijzelf verbeteren. de locatie was prima en goed te bereiken. Ik was erg blij met de opgedane kennis.
Rogulic
Uitstekende cursus. Een uitgebalanceerde combinatie van theorie en praktijk zorgt ervoor dat deze cursus je bijblijft. Daarnaast zorgen een enthousiaste trainer en interessante collega-adviseurs...Uitstekende cursus. Een uitgebalanceerde combinatie van theorie en praktijk zorgt ervoor dat deze cursus je bijblijft. Daarnaast zorgen een enthousiaste trainer en interessante collega-adviseurs ervoor dat het een niet alleen een leerzame, maar vooral ook een leuke ervaring is. Zeker een aanrader.
Saskia Slof
Ik ben erg tevreden over de opleiding middle management voor zorg en welzijn van ICM. Voldoende diepgang en niveau. Ik heb er veel aan in mijn werk. Ook leuk om in een groep gelijk gestemden te...Ik ben erg tevreden over de opleiding middle management voor zorg en welzijn van ICM. Voldoende diepgang en niveau. Ik heb er veel aan in mijn werk. Ook leuk om in een groep gelijk gestemden te zitten. De docent was gedreven en deed haar best er alles uit te halen. Een aanrader!
F.M. Derks
Goede, leerzame cursus welke gegeven werd door zeer capabele docente, perfect gericht op je eigen situaties in de praktijk. Onderling was er veel interactie en kon je leren van elkaars situaties.
P. Snellenberg
Goede cursus met veel leuke oefeningen en interactie tussen de cursisten. Tevens oefeningen om een beter zelfbeeld te krijgen wat bijdraagt om een betere leider te worden. De trainer was erg goed en...Goede cursus met veel leuke oefeningen en interactie tussen de cursisten. Tevens oefeningen om een beter zelfbeeld te krijgen wat bijdraagt om een betere leider te worden. De trainer was erg goed en communiceerde duidelijk, hij gebruikte veel praktijkvoorbeelden. Door deze cursus een stuk wijzer en zelfverzekerder geworden. Cursus is vrij breed en veel aspecten worden aangepakt. Het is het best te volgen als je reeds in een leidinggevende positie zit en om direct in praktijk te kunnen brengen / oefenen.
A. Haverkamp
De training was heel nuttig en leerzaam. Mijn trainer Arnoud maakte in zijn training veelvuldig gebruik van de problematiek op de werkvloer. Hij wist een goede band op te bouwen tussen de cursisten....De training was heel nuttig en leerzaam. Mijn trainer Arnoud maakte in zijn training veelvuldig gebruik van de problematiek op de werkvloer. Hij wist een goede band op te bouwen tussen de cursisten. Dit kwam het resultaat ten goede. De inhoud van de training was goed. De theorie werd op een leuke en interessante manier toegepast op de praktijk. Ik vond het zeer prettig dat het geen one-man-show training was. De locatie was goed en het eten zeer goed verzorgd.