Johan de Haan

De droge stof van Prince2 werd interessant gemaakt door de docent. Er was meer dan voldoende ruimte voor eigen input tijdens de verschillende sessies en er was een goede en fijne afwisseling tussen... De droge stof van Prince2 werd interessant gemaakt door de docent. Er was meer dan voldoende ruimte voor eigen input tijdens de verschillende sessies en er was een goede en fijne afwisseling tussen instructie, in groepjes uiteen en rust. Juist ook door het in één week af te kunnen ronden is het overzichtelijk en kun je in korte tijd veel stof leren.

Roovers

De MSP Foundation training was zeer leerzaam en gaf heel duidelijk aan wat programma's nu echt zijn, wat programma management inhoud. Tevens werd je optimaal voorbereid op het MSP Foundation examen.... De MSP Foundation training was zeer leerzaam en gaf heel duidelijk aan wat programma's nu echt zijn, wat programma management inhoud. Tevens werd je optimaal voorbereid op het MSP Foundation examen. Het enige verberpunt was de trainings locatie, dit was Utrecht en dat was zeker niet mijn voorkeurs locatie.

Laura Zwaan

Ik ben enorm positief over de cursus PRINCE2 Foundation in 1 week. De trainer (Henk Agter) geeft enorm leuk les en kan echt uit ervaring spreken. Binnen 2 dagen beschikten wij al over de benodigde... Ik ben enorm positief over de cursus PRINCE2 Foundation in 1 week. De trainer (Henk Agter) geeft enorm leuk les en kan echt uit ervaring spreken. Binnen 2 dagen beschikten wij al over de benodigde kennis voor het examen. Het feit dat ik niet dagen in de boeken hoefde te gaan zitten was dan ook enorm fijn.

De trainer heeft deze cursus absoluut tot een succes gemaakt. Daarnaast had ICM de materialen goed geregeld en was de locatie ook top (Rotterdam Airport).

Kortom: Een zeer leerzame en goed verzorgde week!

Gerritsen

Goede, nuttige training! Er kwamen veel bruikbare voorbeelden aan de orde die je direct in de praktijk kon brengen. De groep was heel divers waardoor heel veel verschillende onderwerpen werden... Goede, nuttige training! Er kwamen veel bruikbare voorbeelden aan de orde die je direct in de praktijk kon brengen. De groep was heel divers waardoor heel veel verschillende onderwerpen werden besproken.

J.M. Bout

De training assertief optreden in 4 maanden heb ik als zeer positief ervaren, de training was echt op de persoon gericht en aan de hand van eigen praktijkvoorbeelden werd ook training gedaan. De... De training assertief optreden in 4 maanden heb ik als zeer positief ervaren, de training was echt op de persoon gericht en aan de hand van eigen praktijkvoorbeelden werd ook training gedaan. De trainster van ICM nam ook de groep als leidraad voor de voorbeelden die gebruikt werden zodat je ook echt in de praktijk wat aan de cursus had. Opleidingsniveau van de persoon telt niet mee assertiviteit problemen komen op alle niveaus voor.

Harry Horstink

Harry H, De training sloot geheel aan bij mijn wensen. De trainer deelde veel praktijvoorbeelden en haalde de theorie erbij om hier voor de toekomst van te profiteren. Het was top om deze cursus te... Harry H, De training sloot geheel aan bij mijn wensen. De trainer deelde veel praktijvoorbeelden en haalde de theorie erbij om hier voor de toekomst van te profiteren. Het was top om deze cursus te volgen.

De persoonlijke leerdoelen vormden de rode draad van de training, waardoor je het maximale uit de training kon halen. Goede afwisseling theorie en praktijk-oefeningen. Ik heb een beter inzicht... De persoonlijke leerdoelen vormden de rode draad van de training, waardoor je het maximale uit de training kon halen. Goede afwisseling theorie en praktijk-oefeningen. Ik heb een beter inzicht gekregen in mijn persoonlijke sterkte- en zwaktepunten en heb dan ook een positief en voldaan gevoel aan de training overgehouden.

M. van Blokland

Duidelijke heldere opleiding met voldoende toelichting door de docent. De lokatie in Den Bosch was goed bereikbaar, en voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Lokatie was netjes en lunch was... Duidelijke heldere opleiding met voldoende toelichting door de docent. De lokatie in Den Bosch was goed bereikbaar, en voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Lokatie was netjes en lunch was voldoende.

Ik heb genoten van de opleiding Strategisch HRM. Ik wilde mij meer verdiepen in het vak HRM en daarbij mij verbreden als businesscontroller.
De combinatie leek al bij de start van de opleiding...
De combinatie leek al bij de start van de opleiding goed te passen. Vol passie en plezier ben ik aan de slag geweest met groeps- en individuele opdrachten en daarbij ook een bijdrage kunnen leveren voor mijn werkgever. De trainer gaf vanuit haar ruime praktijkervaring zeker een toegevoegde waarde. Ik heb veel energie gehaald uit de lessen en opdrachten en mijn interesse voor het HRM vak is zeker bevestigd. Aan het eind benoemde de trainer mijzelf als meest getalenteerde cursist van de groep. Dank je wel!

Lucia Makkink

Prima cursus, goede docent die snel kan switchen tussen boekopdrachten of praktijkbrieven. Er wordt ingespeeld op je werksituaties. Je kan in groepsverband je eigen brieven doornemen,... Prima cursus, goede docent die snel kan switchen tussen boekopdrachten of praktijkbrieven. Er wordt ingespeeld op je werksituaties. Je kan in groepsverband je eigen brieven doornemen, verbeteren/veranderen en klassikaal bespreken.Alleen maar positief. Deze cursus is echt een aanrader.