Wouters

Hartstikke leuke training. Inhoudelijk erg goed en afwisselend. De docent gaf duidelijk aan wat je verbeter punten waren na elk gesprek en ging net iets dieper in op de grammatica. Na afloop van de... Hartstikke leuke training. Inhoudelijk erg goed en afwisselend. De docent gaf duidelijk aan wat je verbeter punten waren na elk gesprek en ging net iets dieper in op de grammatica. Na afloop van de cursus werd een persoonlijk plan opgesteld zodat je na de cursus nog verder kan ontwikkelen.

Kortom: Zeer de moeite waard! Ik zou het ieder willen aanraden die af en toe wat moeite heeft om Engels op de juiste manier in je werk toe te passen.

Rijacco Hoogendoorn

De theoretische- en praktische informatie was duidelijk, afdoende en direct toepasbaar in de praktijk. Een gemotiveerde groep met diverse disciplines met veel praktijkvoorbeelden is een goede... De theoretische- en praktische informatie was duidelijk, afdoende en direct toepasbaar in de praktijk. Een gemotiveerde groep met diverse disciplines met veel praktijkvoorbeelden is een goede voeding voor leerzame bijeenkomsten.

Patrick Klijn

In oktober 2013 ben ik gestart met de opleiding IPMA D samen met 3 andere collega's. De groep waarin wij zatten was vrij divers qua functies waadoor je een leuk gezelschap had. De cursus werd... In oktober 2013 ben ik gestart met de opleiding IPMA D samen met 3 andere collega's. De groep waarin wij zatten was vrij divers qua functies waadoor je een leuk gezelschap had. De cursus werd gegeven door een PM van de Rabobank en hij kon veel voorbeelden geven uit de praktijk wat zeer aangenaam was. Wat ik ook erg aangenaam vond was dat er veel interactie tussen de groep en de cursusleider was, waardoor je niet de hele dag naar een powerpoint presentatie hoefde te kijken. De locatie,in capelle,is goed bereikbaar en genoeg parkeerplekken. Ook de lunch was goed en zeer uitgebreid dus voor ieder wat wils. Een aanrader voor iedere ProjectManager / Projectleider.

Annelies Veenstra

De trainer heeft veel ervaring met projectmanagement en geeft duidelijke praktijkvoorbeelden waardoor de theorie goed verhelderd wordt. Wanneer je van te voren de leerstof hebt voorbereid, zorgde de... De trainer heeft veel ervaring met projectmanagement en geeft duidelijke praktijkvoorbeelden waardoor de theorie goed verhelderd wordt. Wanneer je van te voren de leerstof hebt voorbereid, zorgde de trainer dat je de verbanden tussen de verschillende onderwerpen ging zien. De locatie in Utrecht is ideaal: goed bereikbaar, prettige ruimte en een uitstekende lunch.

Sanne Klaassen

Ik heb de cursus persoonlijke effectiviteit in Eindhoven gevolgd. Dit naar gehele tevredenheid. De trainer was zeer kundig en de cursus interactief en leerzaam. De gehele cursus was goed verzorgd en... Ik heb de cursus persoonlijke effectiviteit in Eindhoven gevolgd. Dit naar gehele tevredenheid. De trainer was zeer kundig en de cursus interactief en leerzaam. De gehele cursus was goed verzorgd en precies wat er ervan verwachtte. Kortom: een echte aanrader!

peter de Goeij

Perfecte training met deskundige trainer op een prima locatie!
Perfecte training met deskundige trainer op een prima locatie!
In 3 dagen een compleet programma doorgelopen wat aansluit bij wat je als manager tegenkomt in een non-profit organisatie. In de training een mooie afwisseling tussen theorie en opdrachten. Trainer zeer deskundig en prettig.
Kortom, training beantwoorde volledig aan mijn verwachtingen en heeft mij handvaten en inzicht gegeven in het finaciele aspect van mijn organisatie.

Vonne Avenhuis

De docent wist ons op een toegankelijke en speelse wijze uit onze comfortzone te halen en open te stellen van hem- en elkaar te leren. Vriendelijk, rustig, aandachtig. Niveau en inhoud goed evenals... De docent wist ons op een toegankelijke en speelse wijze uit onze comfortzone te halen en open te stellen van hem- en elkaar te leren. Vriendelijk, rustig, aandachtig. Niveau en inhoud goed evenals organisatie en locatie. Prettige training.

Jeroen Dielissen

De cursus persoonlijke effectiviteit in 5 maanden is zeer goed opgebouwd. De onderwerpen die aan bod komen kun je in het dagelijks leven toepassen zowel op het werk als privé.
Er komt een breed...
Er komt een breed scala aan onderwerpen voorbij gedurende de 5 cursusdagen, waardoor de cursus blijft boeien! De cursusdagen zijn ook zeer interactief, waarbij je echt moet deelnemen in en met de groep.
Het gaat bij deze cursus echt om jezelf, waarbij je inzichten krijgt hoe en waarom je in situaties handelt en reageert.

Sandra

Door het enthousiasme van de trainer en de groep die 'in hetzelfde schuitje zat' heb ik het idee écht iets met de training te kunnen doen in mijn dagelijks werk.

Sannes

De training is leuk van opzet, en je wordt de hele tijd erbij betrokken. Je krijgt onmiddelijk feedback, en goede tips voor verbeterpunten. De trainer was heel goed en enthusiast, en gaf goede... De training is leuk van opzet, en je wordt de hele tijd erbij betrokken. Je krijgt onmiddelijk feedback, en goede tips voor verbeterpunten. De trainer was heel goed en enthusiast, en gaf goede begeleding aan de groep.