Marcia Waaijer

Goede praktijkgerichte opleiding. Tijdens de lessen was er voldoende ruimte om eigen ervaringen te bespreken en te delen. Verzorging en ruimte ook prima. Leuke diversiteit in de groep. Bijzonder om... Goede praktijkgerichte opleiding. Tijdens de lessen was er voldoende ruimte om eigen ervaringen te bespreken en te delen. Verzorging en ruimte ook prima. Leuke diversiteit in de groep. Bijzonder om weer eens ouderwets examen te doen.

Briel

Ik vond dit een hele fijne training met een duidelijke inhoud en helder cursusmateriaal. De trainer weet de stof zeer levendig te behandelen, doorspekt met praktijkvoorbeelden van hemzelf en... Ik vond dit een hele fijne training met een duidelijke inhoud en helder cursusmateriaal. De trainer weet de stof zeer levendig te behandelen, doorspekt met praktijkvoorbeelden van hemzelf en medecursisten. De centrale locatie in het centrum van Utrecht heeft goede voorzieningen.

Michael Borst

Ik heb de opleiding 'PRINCE2® Foundation in 1 maand' als een zeer goede inhoudelijke opleiding ervaren. Er stond een docent voor de groep met zeer veel praktijkervaring omtrent Prince2 projecten. De... Ik heb de opleiding 'PRINCE2® Foundation in 1 maand' als een zeer goede inhoudelijke opleiding ervaren. Er stond een docent voor de groep met zeer veel praktijkervaring omtrent Prince2 projecten. De docent had zeer veel geduld en nam de tijd om alle vragen vanuit de groep goed inhoudelijk te beantwoorden. Zowel tijdens als na de groepsbijeenkomsten. We zijn in korte tijd goed klaargestoomd voor het Examen.

Fatma Celen

De opleiding sluit goed aan bij dagelijkse activiteiten. Je kijk denk en handelwijze in situaties verandert met deze opleiding. Je leeft bewuster. De stoffen raken je ziel. En als je bereid bent om... De opleiding sluit goed aan bij dagelijkse activiteiten. Je kijk denk en handelwijze in situaties verandert met deze opleiding. Je leeft bewuster. De stoffen raken je ziel. En als je bereid bent om je open te stellen is het een mooie ervaring.Ze moeten wel andere stoelen aanschaffen. Van 9.30 tot 16.30 op een stoel zitten met 3 keer pauze was niet te doen.

Positief

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Een nuttige training die mij aan het denken heeft gezet.

Ursula Schouten

Een uitstekende en praktische opleiding met heel veel ruimte voor eigen inbreng en cassussen. Wat ook geweldig is de samenstelling van de deelnemers, deze is heel divers en daardoor wordt het erg... Een uitstekende en praktische opleiding met heel veel ruimte voor eigen inbreng en cassussen. Wat ook geweldig is de samenstelling van de deelnemers, deze is heel divers en daardoor wordt het erg dynamisch. Een aanrader!

Jan Smees

Deze opleiding heeft een aantal zeer sterke punten, te beginnen met de sterkste: op elke individuele module is een ter zake zeer deskundige trainer gezet, iemand die zowel theorie als praktijk... Deze opleiding heeft een aantal zeer sterke punten, te beginnen met de sterkste: op elke individuele module is een ter zake zeer deskundige trainer gezet, iemand die zowel theorie als praktijk ervaring heeft. Dit maakt dat je als (leerling) trainer een enorme bagage in je rugzak meeneemt waaruit je straks "in de grote trainerswereld" kunt putten. ten tweede het sterke punt dat je als leerling minitrainingen verzorgd tijdens de opleiding, deze minitrainingen hebben een vooraf gedefinieerd onderwerp. De feedback die je hieruit ontvangt is die van de ervaren trainer welke voor deze module is ingezet, maar ook van je onervaren, maar daardoor soms juist onbevangen feedback van je mede leerlingen. Ook hier een enorme dosis aan (zelf)kennis en ervaring voor in mijn rugzak. Ik ga met deze ervaringen met een vertrouwd gevoel het trainersvak in , ICM bedankt.

Lise Zeiter

Een goede cursus waar ik veel van heb geleerd en die mij ook degelijk heeft geholpen in het uitvoeren van mijn werk.
Het heeft mijn niet alleen professioneel geholpen maar ook privé.

Tonny Smits

Leerzame actieve training. Zeer bekwame en ervaren docent die de groep perfect aanvoelde en de training extra impuls gaf door actief met de groep bezig te zijn en continu in verschillende groepen te... Leerzame actieve training. Zeer bekwame en ervaren docent die de groep perfect aanvoelde en de training extra impuls gaf door actief met de groep bezig te zijn en continu in verschillende groepen te werken.
Ook de medecursisten waren zeer te spreken over de gehele training en docent.

Inhoud sluit goed aan de praktijk aan en is op niveau. Door de gedreven en charismatische docent (Ton Bakker) waren de bijeenkomsten levendig, confronterend en interessant. Deze cursus geeft... Inhoud sluit goed aan de praktijk aan en is op niveau. Door de gedreven en charismatische docent (Ton Bakker) waren de bijeenkomsten levendig, confronterend en interessant. Deze cursus geeft verrassend veel inzicht in management en in je zelf.
Aanvankelijk was het wel even leren aanvoelen van wat er werd verwacht, voor wat betreft het maken van opdrachten, buiten de bijeenkomsten om.
4mnd cursus is goed te doen qua leerstof en snelheid.