Esther Laskewitz

De cursus heeft mij veel inzichten gegeven in de manier waarop ik met bepaalde situaties omga. Bijvoorbeeld in een conflictsituatie, zowel prive als op werk. De verschillende testen hebben mij... De cursus heeft mij veel inzichten gegeven in de manier waarop ik met bepaalde situaties omga. Bijvoorbeeld in een conflictsituatie, zowel prive als op werk. De verschillende testen hebben mij bewust gemaakt van mijn eigen kunnen en invloed op anderen. Soms is het oplossen van een probleem makkelijker dan je denkt en soms kun je je er beter bij neerleggen dat iets niet verandert. De hoeveelheid energie die je ergens instopt is bepalend voor je effectiviteit. Teveel energie is ook niet goed. Allemaal zaken die je voor je eigen situatie inzichtelijker kunt maken.

Een veelzijdige trainersopleiding waarin alle ins en outs van het trainersvak de revue passeren. Er is gelukkig veel aandacht voor de trainer zelf: drijfveren, strenghts en weaknesses. Met deze... Een veelzijdige trainersopleiding waarin alle ins en outs van het trainersvak de revue passeren. Er is gelukkig veel aandacht voor de trainer zelf: drijfveren, strenghts en weaknesses. Met deze opleiding leg je een prima fundament om uit te groeien tot een toptrainer.

"Een leerzame persoonlijke training waaruit enkele zeer bruikbare, direct toe te passen tips uit naar voren zijn gekomen.
De docent heeft veel ervaring en behandeld situaties uit het...
De docent heeft veel ervaring en behandeld situaties uit het persoonlijke werkveld. Kortom, een nuttige dag waar ik veel aan heb in de toekomst."

Beekers

Interessante training die door super trainster goed op de behoefte van de groep werd afgestemd. Er was ook voldoende aandacht voor individuele doelen en vragen. Zeker een paar goede persoonlijke... Interessante training die door super trainster goed op de behoefte van de groep werd afgestemd. Er was ook voldoende aandacht voor individuele doelen en vragen. Zeker een paar goede persoonlijke lessen uit geleerd.

Henriëtte Kooistra

Ik heb de opleiding als erg nuttig ervaren.De docente was motiverend en gaf veel ruimte voor input uit de groep.Door uitdagingen die er geboden werden was er mogelijkheid tot groei. Doordat er... Ik heb de opleiding als erg nuttig ervaren.De docente was motiverend en gaf veel ruimte voor input uit de groep.Door uitdagingen die er geboden werden was er mogelijkheid tot groei. Doordat er mensen uit verschillende disciplines van de zorg in de groep zitten hoor je hoe het er in een andere sector aan toegaat en daar haal je veel leermomenten uit.Het heeft mij gestimuleerd om te kijken naar een vervolgopleiding.

trudy jansen

Trainen blijkt zoveel meer dan met flappen werken en uitleg geven. Deze opleiding werkt
inspirerende trainers die je leren trainen vanuit je eigen pesoonlijkheid. Met een leuke verwevenheid van het leren training tijdens de trainingsopleiding. Je wordt een creatieve en inspirerende trainer!

Locatie was prima, makkelijk bereikbaar. De cursusleider kon boeiend en leerzaam leiding geven waardoor het nooit saai was.
Ook de studiematerialen zijn duidelijk en maken de thuisstudie...
Ook de studiematerialen zijn duidelijk en maken de thuisstudie zodoende makkelijker.
Ik zou ICM zeker aanbevelen bij anderen.

Johan Damsteeg

De cursus ging tot de kern van effectiviteit waarbij het hele spectrum belicht wordt. De verankering tot stand kwam met het rollenspel/ oefeningen. Het haalt meer naar boven dan van te voren de... De cursus ging tot de kern van effectiviteit waarbij het hele spectrum belicht wordt. De verankering tot stand kwam met het rollenspel/ oefeningen. Het haalt meer naar boven dan van te voren de verwachting is.

Nierop

Heel waardevolle training waarbij het woord 'persoonlijk' niet moet worden onderschat. Je gaat namelijk echt terug naar jezelf: wat jij doet, is dat waar jij je energie aan wil besteden? Wat zijn... Heel waardevolle training waarbij het woord 'persoonlijk' niet moet worden onderschat. Je gaat namelijk echt terug naar jezelf: wat jij doet, is dat waar jij je energie aan wil besteden? Wat zijn de energievreters? Hoe minimaliseer je deze zodat je meer ruimte hebt voor die dingen die jouw energie geven? Ik dacht vooral een werkgerelateerde training te gaan volgen maar heb er vooral persoonlijk heel veel aan gehad!

Ton van der Zwet

Prima cursus met een zeer ervaren docent (Edward van Kempen), die veel voorbeelden uit zijn eigen projectmanagers praktijk gebruikte. Hij heeft ons vooral de "way of thinking" bijgebracht, waardoor... Prima cursus met een zeer ervaren docent (Edward van Kempen), die veel voorbeelden uit zijn eigen projectmanagers praktijk gebruikte. Hij heeft ons vooral de "way of thinking" bijgebracht, waardoor 100% van de cursisten in 1 keer geslaagd zijn! Top!