AriënsZorgpalet

Sterke punten, verbeterpunten of tips

De training was goed, spoorde aan to nadenken. De trainer sprong voor mijn gevoel wel vaak van de hak op de tak. De training zou gestructureerder kunnen, zodat de link van de training met de... De training was goed, spoorde aan to nadenken. De trainer sprong voor mijn gevoel wel vaak van de hak op de tak. De training zou gestructureerder kunnen, zodat de link van de training met de leerstof en de opdracht duidelijker wordt.

Maatwerk

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Goede specifieke training. Locatie Capelle vanwege openbaar vervoer matig. Er reed een tuk-tuk maar die hield geen rekening met verlate passagiers. Dit kan wellicht uitgebreid worden.

Teun Baan, Aequor & Hortus Akademie (Duitsland)

Persoonlijk

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de diverse trainers. Goed en sterk ontwikkelde lesstof die ook actueel is. Goede systemathiek om tot het eind resultaat te komen. Ik kan ICM van harte... Persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de diverse trainers. Goed en sterk ontwikkelde lesstof die ook actueel is. Goede systemathiek om tot het eind resultaat te komen. Ik kan ICM van harte aanbevelen.

Leerzaam

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Een waardevolle training waar ik veel aan had en in de toekomst ook nog profijt van ga ondervinden.

Eye-opener!

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Ik heb de training Effectief ontwikkelen van mijn talent gevolgd en deze was echt TOP! Veel geleerd over wat mijn drijfveren zijn, waar ik energie uit haal maar ook een stuk over hoe mijn... Ik heb de training Effectief ontwikkelen van mijn talent gevolgd en deze was echt TOP! Veel geleerd over wat mijn drijfveren zijn, waar ik energie uit haal maar ook een stuk over hoe mijn communicatie overkomt op andere. Aanrader!!

G. Gomes

Een theoretisch stuk wat zeer goed vertaald was in praktische begrippen en termen, met een scala aan voorbeelden uit de praktijk. Alhoewel de inhoud veel is, is de stof makkelijk te bespreken en... Een theoretisch stuk wat zeer goed vertaald was in praktische begrippen en termen, met een scala aan voorbeelden uit de praktijk. Alhoewel de inhoud veel is, is de stof makkelijk te bespreken en door de kleine groepen wordt er veel tijd genomen om samen de inhoud door te nemen.

Noordzij

Uitstekende cursus die aansluit bij individuele behoefte middels zelf aan te dragen cases. Een flexibele trainer speelt in op aanwezige kennis, individuele vragen en actuele situaties / voorbeelden.... Uitstekende cursus die aansluit bij individuele behoefte middels zelf aan te dragen cases. Een flexibele trainer speelt in op aanwezige kennis, individuele vragen en actuele situaties / voorbeelden. Hij maakt de financiele wereld interessant, zelfs voor een operationeel manager.

Ik ben er anders door naar mijn bedrijf gaan kijken, als in een soort vogelvlucht. De opbouw sluit aan bij bijvoorbeeld maken van een bedrijfsplan. De cursus had bij elke module dezelfde docent. Dat... Ik ben er anders door naar mijn bedrijf gaan kijken, als in een soort vogelvlucht. De opbouw sluit aan bij bijvoorbeeld maken van een bedrijfsplan. De cursus had bij elke module dezelfde docent. Dat had wat mij betreft elke keer een ander mogen zijn zodat het wat afwisselender wordt.

P.J. Bestebreur

Een leerzaame en goede cursus, geeft mij meer inzicht in de financiele kant van non-profit organisatie. hier door is het begrijpen van financiele stukken die behoren bij onderhoudsprojecten,... Een leerzaame en goede cursus, geeft mij meer inzicht in de financiele kant van non-profit organisatie. hier door is het begrijpen van financiele stukken die behoren bij onderhoudsprojecten, begrotingen, jaarverslagen, kwartaalrapportages ook een stuk makelijker geworden.De lokatie is prima geregeld netjes en goed verzorgd

Omdat ik zelf totaal onbekend was met notuleren heb ik deze training mogen volgen en ben er heel veel van opgestoken. Leuke docente die weet waar ze over praat. Ik bleef in het begin maar schrijven... Omdat ik zelf totaal onbekend was met notuleren heb ik deze training mogen volgen en ben er heel veel van opgestoken. Leuke docente die weet waar ze over praat. Ik bleef in het begin maar schrijven maar al gauw geleerd dat je moet leren je pen vaker neer te leggen. ik heb veel aan de spullen die we meegekregen hebben. Locatie was wel iets te ver voor mij. Dichts bijzijnde was helaas Utrecht maar dat was super goed geregeld op locatie Business Center achter het station. Ik kijk al uit naar mijn derde cursus die ik binnenkort weer ga volgen via ICM opleidingen