Petra van Bree

Met een goed gevoel. Dit was precies wat ik zocht in een opleider. Ondanks dat het online was heb ik niet het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond.

Ytje Dijkman

Ik heb een onwijs leuke, boeiende en leerzame tijd gehad, mede gemaakt door fijne en deskundige docent(en).
Door het toepassen van de opdrachten in de praktijk kon ik meteen de vertaalslag maken. Win- win!

Ytje Dijkman

Marijke van der Heijden

Zeer leerzaam, tijdens de bijeenkomsten worden alle aspecten van project leiden behandeld. Dit is goed te vertalen naar de eindopdracht. Docent Ralph was erg prettig, waardoor de online... Zeer leerzaam, tijdens de bijeenkomsten worden alle aspecten van project leiden behandeld. Dit is goed te vertalen naar de eindopdracht. Docent Ralph was erg prettig, waardoor de online bijeenkomsten voorbij vlogen. De opleiding is zeer aan te raden voor beginnende projectleiders.

Ninette Marks

Dit was een fijne verdiepingstraining!
Dit was een fijne verdiepingstraining!
Tijdens mijn opleiding heb ik al even kunnen snuffelen aan coaching met RET en ik wilde hier meer van weten. Lonneke geeft op heldere en humorvolle wijze inzicht in een vrij uitdagende coaching methode. Er was voldoende tijd om met en op elkaar te oefenen. Aanrader!

Diana de Nobel

Heel positief. Ik ging er blanco in. Maar ik heb veel (bij)geleerd en had leuke medecursisten. Hannah is een proffessionele goede, fijne en gezellige trainer. Ze weet de inhoud enthousiast over te... Heel positief. Ik ging er blanco in. Maar ik heb veel (bij)geleerd en had leuke medecursisten. Hannah is een proffessionele goede, fijne en gezellige trainer. Ze weet de inhoud enthousiast over te brengen.

Marianne Rijksen

Super!! Zeer duidelijke en fijne cursus. Genoeg afwisseling tussen luisteren en doen en een zeer goede docent die snel aanvoelde wat de groep al wist en wat er nog nodig was.

Saskia van Lent

Deze cursus was ontzettend leerzaam en praktijkgericht. De docent wist de theorie elke keer aan mijn praktijk te koppelen. Precies wat ik nodig had in mijn rol als product manager om de strategie... Deze cursus was ontzettend leerzaam en praktijkgericht. De docent wist de theorie elke keer aan mijn praktijk te koppelen. Precies wat ik nodig had in mijn rol als product manager om de strategie voor mijn bedrijfstak te kunnen uiteenzetten. Ik vind dit een absolute aanrader voor product managers, liefst met Jan als docent.

Nathalie Sta

Janette is heel bevlogen en kan haar expertise goed inzetten om anderen op een leuke manier beter in Engels te laten worden. Ik heb er in ieder geval heel veel van geleerd!

Laila Boulghalgh

Lekker veel kunnen oefenen. Genoeg werkvormen meegekregen. Ook direct met eigen bedachte werkvormen kunnen oefenen. Ook het huiswerkopdracht helpt je om in de werkcontext verder te kunnen. en we... Lekker veel kunnen oefenen. Genoeg werkvormen meegekregen. Ook direct met eigen bedachte werkvormen kunnen oefenen. Ook het huiswerkopdracht helpt je om in de werkcontext verder te kunnen. en we pakte er ook de volgende les eerst op terug met de gehele groep