Deze cursus was voor mij een echte eye-openener en heeft mij een hoop nieuwe handvatten gegeven voor de toekomst.
ICM bedankt voor de goed verzorgde cursus!
Ik ond de cursus praktisch leiding geven erg persoonlijk. Door een groep van slechts 6 personen kreeg je goed de kans om je eigen voorbeelden en praktijk situaties bespreekbaar te maken. Veel...Ik ond de cursus praktisch leiding geven erg persoonlijk. Door een groep van slechts 6 personen kreeg je goed de kans om je eigen voorbeelden en praktijk situaties bespreekbaar te maken. Veel toegepaste oefenen. Geen vermoeiend theoretische stukken
D.m.v. interactieve sessies wordt de cursist de materie eigen gemaakt. Er wordt veel aandacht besteed aan praktijk voorbeelden wat de beeldvorming en het onthouden vereenvoudigd. De lessen zijn...D.m.v. interactieve sessies wordt de cursist de materie eigen gemaakt. Er wordt veel aandacht besteed aan praktijk voorbeelden wat de beeldvorming en het onthouden vereenvoudigd. De lessen zijn nooit saai en je steekt er veel van op!
Han Koot
Het was een theoretische cursus, maar de docent bracht er een goede mix met de praktijk in. Lesmateriaal is uitstekende voorbereiding op het examen
Erg leerzaam, doordat er veel praktijkoefeningen gedaan worden. In het begin vond ik het heel lastig, maar naarmate je blijft oefenen ging alles steeds beter, heb al veel in de praktijk...Erg leerzaam, doordat er veel praktijkoefeningen gedaan worden. In het begin vond ik het heel lastig, maar naarmate je blijft oefenen ging alles steeds beter, heb al veel in de praktijk toegepast, positief!
Esther Wever
Prima ontvangst en locatie. Duidelijke uitleg en leerzame opdrachten. Ik heb veel kunnen oefenen, met zowel de bekwame docent als met de andere cursisten. Mooie documentatiemap meegekregen.
Peter
In oktober 2013 training "Feedback geven en ontvangen" gevolgd. Goede, met OV, bereikbare locatie nabij Utrecht CS met prima "verzorging" gedurende de trainingsdag(en). Trainer John van Strien (ICM)...In oktober 2013 training "Feedback geven en ontvangen" gevolgd. Goede, met OV, bereikbare locatie nabij Utrecht CS met prima "verzorging" gedurende de trainingsdag(en). Trainer John van Strien (ICM) heeft middels theortische- en praktische benadering veel duidelijk(er) gemaakt over het geven van een boodschap over het gedrag van een ander, zowel negatief als positief. Ook heeft trainer veel praktische tips aangereikt. SAMENWERKEN=FEEDBACK GEVEN ( EN ONTVANGEN)! En nu zelf aan de slag met de gestelde persoonlijke doelen.
Mijn ervaringen met het opleidingsinstituut ICM zijn tot nu toe zeer posief. Het studiemateriaal...Inmiddels heb ik PRINCE2 Foundation afgerond en ben ik gestart met PRINCE2 Practitioner.
Mijn ervaringen met het opleidingsinstituut ICM zijn tot nu toe zeer posief. Het studiemateriaal wordt volgens afspraak geleverd, facititeiten op de locaties zijn goed en de opleidingen zijn gestructureerd. Docenten zijn kundig en tevens in staat om de theorie te vertalen naar duidelijke praktijk voorbeelden.
Voordat ik me daadwerkelijk heb ingeschreven bij ICM heb ik gezocht op internet naar ervaringen van anderen, maar helaas weinig kunne vinden. Middels mijn ervaring te delen kan het toekomstige studenten helpen bij het maken van een keuze.
De training is goed van opzet. Naast de nodige theorie is er veel ruimte om het presenteren te oefenen. Hierbij wordt je geregeld uit je comfort zone gehaald, omdat je bijvoorbeeld moet...De training is goed van opzet. Naast de nodige theorie is er veel ruimte om het presenteren te oefenen. Hierbij wordt je geregeld uit je comfort zone gehaald, omdat je bijvoorbeeld moet improviseren. Dit is bijzonder leerzaam. De docent weet op een leuke en inspirerende manier uitleg en feedback te geven.
De trainingslocatie, in Rotterdam, is goed te bereiken en heeft prima faciliteiten.
Persoonlijk, goede trainer, positieve groep, interessant om anderen met zelfde vak in andere branche te ontmoeten.