Kleine groep, interactief met andere deelnemers, ruimte voor persoonlijke aandacht en knelpunten. cases uit de praktijk worden goed behandeld
Theo Bongers
Ik heb veel tools gekregen om te gebruiken in mijn rol als product manager. Echter ligt de functie product manager zeer divers in de markt en is het heel lastig specifiek zaken toe te passen. Ik zie...Ik heb veel tools gekregen om te gebruiken in mijn rol als product manager. Echter ligt de functie product manager zeer divers in de markt en is het heel lastig specifiek zaken toe te passen. Ik zie deze training meer als een mindset-activator dan een daadwerkelijke functionele opleiding.
De stof was pittig en er gaat heel veel tijd in deze opleiding zitten. Over de docent was ik zeer te spreken, hij kan zeer goed overbrengen en inspireert.
Een slimme mix van theoretische kennis, bruikbare tools en verrassende oefeningen hebben me bewust gemaakt van de mogelijkheden om mijn handelen nog beter af te stemmen op de behoeftes van de...Een slimme mix van theoretische kennis, bruikbare tools en verrassende oefeningen hebben me bewust gemaakt van de mogelijkheden om mijn handelen nog beter af te stemmen op de behoeftes van de interne klant. Goede aansluiting op persoonlijke interesses dankzij kleine groep en ervaren trainster, die goed kon inhaken op mijn ervaringen.
Joke van der Niet
De training geeft veel praktijksituaties en ruimte voor eigen cases. Dit geeft op de werkvloer meer inzicht in bepaalde sitiaties en verrijkt je moglijkheden als leidinggevende.
De cursus zit goed in elkaar. Het is een interactieve cursus. Allerlei praktijk voorbeelden uit de groep zijn behandeld met uitstekende tips. Door het lesmateriaal en de uitleg daarbij leer je over...De cursus zit goed in elkaar. Het is een interactieve cursus. Allerlei praktijk voorbeelden uit de groep zijn behandeld met uitstekende tips. Door het lesmateriaal en de uitleg daarbij leer je over jezelf en je collega's. Al met al een uitstekende cursus.
Ellen Colijn
Leerzame training in een kleine groep, dus veel tijd voor individule vragen of leerpunten. Goed verzorgd.
Leoni Tielrooy
Wat een eye-opener! Twee super interessante trainingsdagen met allerlei goeie tips om toe te passen in je werk én in je privé! Ik denk nog steeds met plezier terug aan de training, bedankt!
René
Bijzonder leerzame traning met veel praktische tips en prima lesstof. Prettige docent met veel ervaring.
martien van beljouw
Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de inhoud van de cursus. m.n. de kleine samenstelling van de groep (6 personen) maakte het mogelijk om voldoende persoonlijke inbreng te hebben en daarmee...Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de inhoud van de cursus. m.n. de kleine samenstelling van de groep (6 personen) maakte het mogelijk om voldoende persoonlijke inbreng te hebben en daarmee mijn leerdoelen te halen. verder was er een goede verhouding tussen theorie/achtergronden en praktijksituaties. tenslotte was ik positief over de wijze van presenteren. deskundig en met voldoende praktijkkennis