De cursus was ontiegelijk goed. In twee dagen heel veel geleerd. Zeer ervaren trainer en mooie lesruimte.
Sylvia
De training geeft je concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan. De trainer was enthousiast en zeer ervaren. Ze begeleidde de groep goed. Door deze training in een groep te volgen, leer...De training geeft je concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan. De trainer was enthousiast en zeer ervaren. Ze begeleidde de groep goed. Door deze training in een groep te volgen, leer je ook van de ervaringen van de anderen in de groep. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat je in korte tijd al flinke stappen zet in je ontwikkeling.
Sandra Zimny
Ideale curus om problemen op het werk aan te vatten, je kunt alles bespreekbaar maken met collega's.
Martine van Duijn
Deze training was voor mij erg inspirerend, mede dankzij de zeer enthousiaste en ervaren docente (Gerda). Ik kan de training zeker aanraden als je op een punt staat een belangrijke (carrière)...Deze training was voor mij erg inspirerend, mede dankzij de zeer enthousiaste en ervaren docente (Gerda). Ik kan de training zeker aanraden als je op een punt staat een belangrijke (carrière) keuze/switch te maken. Het heeft mij in ieder geval erg geholpen te realiseren en ontdekken wat mijn "echte" talenten zijn. Daarnaast heb ik geleerd dat door te kiezen voor iets waarin ik mijn talent goed kan gebruiken, ik niet alleen meer bereik maar het mij ook nog eens meer energie oplevert.
Ik heb de training telefonische verkoop en aquisitie als zeer goed ervaren bij ICM.Dit kwam mede dankzij onze trainer Coen,het was door hem absoluut niet saai en eigenlijk heel gezellig maar vooral...Ik heb de training telefonische verkoop en aquisitie als zeer goed ervaren bij ICM.Dit kwam mede dankzij onze trainer Coen,het was door hem absoluut niet saai en eigenlijk heel gezellig maar vooral ook leerzaam.Ik heb dankzij de training al heel wat klanten binnen gehaald en daar gaat het uiteindelijk om.Ik zou het zeker iemand anders aanraden.
Hsiu Hung Shan
De training houdt je een spiegel voor waardoor je bewust wordt van je eigen keuzes en acties. Een moment bij je zelf stil staan en je eigen belang inzien. Ieder leerpunt en leerdoel begint ook bij...De training houdt je een spiegel voor waardoor je bewust wordt van je eigen keuzes en acties. Een moment bij je zelf stil staan en je eigen belang inzien. Ieder leerpunt en leerdoel begint ook bij jezelf. Ik vond het heel prettig om deel te nemen aan deze training.
Lisette Potgieter - Kamstra
Ik vond het een goed georganiseerde training, zeker door de kennis en het enthousiasme van de cursusleidster Yvonne. Veel toepasbare informatie/handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan.
Ik vond het een leuke en leerzame cursus. De docent was erg enthousiast en er was volop ruimte voor praktijk ervaringen/vragen. Door de cursus kijk ik nu heel anders naar de werkzaamheden en...Ik vond het een leuke en leerzame cursus. De docent was erg enthousiast en er was volop ruimte voor praktijk ervaringen/vragen. Door de cursus kijk ik nu heel anders naar de werkzaamheden en processen in mijn organisatie.
Erieke Duisterwinkel
Zowel privé als voor mijn werk veel nieuwe inzichten gekregen en erg gegroeid. Ik moet er wel alert op blijven dat ik dit blijf toepassen en daar heb ik afspraken over gemaakt met mijn...Zowel privé als voor mijn werk veel nieuwe inzichten gekregen en erg gegroeid. Ik moet er wel alert op blijven dat ik dit blijf toepassen en daar heb ik afspraken over gemaakt met mijn leidinggevende. Door deze training ook veel bewuster geworden van mijn keuzes en de invloed die ik op situaties heb. Eigenlijk zou iedereen deze cursus moeten volgen, dit maakt de communicatie een stuk efficiënter!
Matthijs Hagedoorn
Zeer goede en nuttige training die ertoe bijdraagd dat je met handige tips direct aan de slag kan met resultaat !