Nanda Pastoor

Professionele docent met praktijkervaring geeft een interactieve training. Naast de basiskennis over Marketing wordt er door middel van praktische vraagstukken, aangedragen door de deelnemers, op... Professionele docent met praktijkervaring geeft een interactieve training. Naast de basiskennis over Marketing wordt er door middel van praktische vraagstukken, aangedragen door de deelnemers, op een actieve manier uitleg gegeven over de verschillende marketing onderdelen. Daarnaast wordt er voldoende getoetst waarbij de herhaling leidt tot een efficiënte training!

Marcel de Rooij

De 2de module (communicatie) vond ik geen sterke module.
In de eerste module heb ik wel veel geleerd.

Mauricio Fuenzalida - Pugin

De stof was zeer degelijk en divers. De training bevatte een goed evenwicht tussen theorie en praktijk.

Modules sluiten goed aan op de praktijk opdrachten. Deze zijn goed toepasbaar op de werkvloer waardoor je snel leert omgaan met de lesstof dus het blijf gebruiken

Helen van der Waal

De opleiding is waardevol voor mij geweest, omdat de theorie tijdens de cursusdagen direct kon worden toegepast in de (oefen)praktijk.

Jeroen Jager

Heel erg tevreden over de inhoud van de cursus. Verder ook erg leerzaam omdat je meerdere branches onder de cursisten hebt

Monique Spaltman

NB. Ik heb al eerder een evaluatie ingevuld. waarom 2x? Bijzonder goede inhoud en en enthousiaste workshopleider Maud Lutjens.

Peter Stam

Inhoud sluit aan bij de leerdoelen die ik me gesteld had en heb. Kan wat ik leer direct toepassen en oefenen in mijn praktijk.

Wilma Gardenier

Ik heb genoeg tips en trucs ontvangen en degene die de cursus gaf, is deskundig en brengt de stof goed over. Ook het in groepjes werken vind ik goed, omdat je van elkaar leert.

Jeanine Brouns

De docente die de training gaf, wist perfect in te spelen op de behoefte en de leerdoelen van de deelnemers. Hierdoor werd het een zeer leerzame cursus, die goed in de praktijk toepasbaar is.