Willianne van Slooten

De inhoud was met de theorie in de hand meteen toepasbaar in de praktijk en daar werden we ook in getraind tijdens de training.

Cynthia Kramer

Ik vond het prettig om de theorie te horen en dan in de praktijk te oefenen. Door de verschillende achtergronden en verschillende persoonlijkheden heb ik veel van de anderen kunnen leren.

Sandra Lindeman

Ik heb een hele fijne coachingsopleiding genoten via het ICM. Kan alles goed gebruiken in de praktijd. De lessen waren levendig, professioneel. Ik heb er veel aan gehad ook voor mijzelf als persoon.

Arnaud van Elk

Erg leuke en interactieve training. De rollenspellen en de relatief kleine groep zorgden ervoor dat je actief kon oefenen met eigen situaties. Erg veel aan gehad.

Shant Boghos

Wat ik persoonlijk prettig had gevonden om meer individueel een rollenspel te doen met de trainer zelf. Verder was de training ruim voldoende.

Babette van Ewijk

Zeer goede training. ik heb er veel van geleerd. Mevr. takoma weet haar cursisten uit de dagen en op een goede manier de stof over te brengen. iedere dag als ik een brief maak denk ik weer aan de... Zeer goede training. ik heb er veel van geleerd. Mevr. takoma weet haar cursisten uit de dagen en op een goede manier de stof over te brengen. iedere dag als ik een brief maak denk ik weer aan de basis theorie en de handigheden die je kunt inzetten. Super!

Marleen van de Rijdt

Praktische opleiding, met veel praktijkgerichte onderdelen en direct toepaspaar. Ik wist alleen eerlijk gezegd vooraf niet goed wat ik moest verwachten. Ik was in de veronderstelling dat ik een test... Praktische opleiding, met veel praktijkgerichte onderdelen en direct toepaspaar. Ik wist alleen eerlijk gezegd vooraf niet goed wat ik moest verwachten. Ik was in de veronderstelling dat ik een test ging doen waaruit mijn talenten zouden blijken. Echter volgt dit pas in de lessen, heel geleidelijk, door kleinere persoonlijke oefeningen. Informatie vooraf is niet voldoende.

Mirjam van den Heuvel

Doelmatigheid, niveau en toepasbaarheid was afhankelijk van de kwaliteiten van de trainer. Hier zit wel verschil in. Voor de ene trainer scoort alles hoog en voor anderen wat minder.

Andre van Mierlo

Je leert vooral veel van elkaar. Er was veel interactie met de andere cursisten. Dit was niet allen leerzaam, maar ook erg leuk.

Hein Manders

Het thema teamcoachen zou van mij persoonlijk meer aandacht mogen hebben gehad, verder een inhoudelijk goede opleiding. Welke beantwoorde aan mijn wens en die ik met zeer veel plezier heb gevolgd.