Ik was bijzonder verrast door de werkwijze van ICM, waarbij de klant centraal gesteld wordt. Ik voelde me echt meer dan welkom. Wat de trainster betreft was ze zeer kundig, enthousiast en wist ze...Ik was bijzonder verrast door de werkwijze van ICM, waarbij de klant centraal gesteld wordt. Ik voelde me echt meer dan welkom. Wat de trainster betreft was ze zeer kundig, enthousiast en wist ze bij mij de juiste snaar te raken.
Sal Samioen
Inhoud was zeer goed. Belangrijk om zaken zoals geleerd gelijk te gebruiken. Het niveau van de training was zeer goed en dat kwam mede doordat de lerares niet veel met de groep in contact was ipv...Inhoud was zeer goed. Belangrijk om zaken zoals geleerd gelijk te gebruiken. Het niveau van de training was zeer goed en dat kwam mede doordat de lerares niet veel met de groep in contact was ipv sec te leren vanuit het boek.
Henk Jan van Huuksloot
IK DOE DE STUDIE OM MIJZELF TE VERDIEPEN IN DE VERKOOP, BUITEN MIJN WERK OM DAARDOOR IS HE TLASTIG PRAKTISCH TE GEBRUIKEN OP DE WERKVLOER
Rene van Brakel
Zeer prettige en capabele trainer die kon putten uit een breed scala aan tools om ons verder te helpen.
Zeer doelgerichte training gegeven door een ervaren docent die hoofd- en bijzaken voor mij goed kon aanwijzen. Ik heb inzicht gekregen in de materie en niet alleen wat van belang is voor het examen.
Goede training waarbij in korte tijd de meest belangrijke aspecten van Project management worden behandeld zonder onnodige ballast.
Dennis
De training werd op een dusdanige manier gegeven dat een 4-uurs dipje niet is voorgekomen. De lesstof werd door de docente prachtig gekoppeld aan praktijkvoorbeelden waardoor het gehele...De training werd op een dusdanige manier gegeven dat een 4-uurs dipje niet is voorgekomen. De lesstof werd door de docente prachtig gekoppeld aan praktijkvoorbeelden waardoor het gehele projectproces werd gevisualiseerd. Prima training!
Duidelijke en doelgerichte cursus, goed en overzichtelijk cursusmateriaal ook handig als naslagwerk, ervaren docent.
Joep Bisschops
De trainer gaf een helder en overzichtelijk beeld van de theorie gekoppeld aan de praktijk. Veel ruimte voor vragen en discussie. Faciliteiten in Utrecht zijn goed, goede lunch en bereikbaarheid.
Johan van der Mey
Goede training, prima opleidingscentrum, ervaren docenten. Ook veel ruimte voor eigen ervaringen. Uitstekend!