Ik vond de training zeer verhelderend, veel geleerd met name door de inhoud en opzet . Docent motiveerde de groep.
Jeanne de Waart
Zeer nuttige opleiding met veel praktische tips. Daarnaast een bevlogen docent die iedereen wist te boeien en op een leuke en speelse manier de onderliggende theorieën aan bod liet komen. Verder...Zeer nuttige opleiding met veel praktische tips. Daarnaast een bevlogen docent die iedereen wist te boeien en op een leuke en speelse manier de onderliggende theorieën aan bod liet komen. Verder biedt de cursus mij voldoende handvatten om in de dagelijkse praktijk tot successen te komen.
H van Santen
Waardevolle training, vooral dankzij docent Hans Zeilstra: een geweldige trainer/coach die je enorm motiveert om het beste uit jezelf naar boven te halen.
Ronald Heersema
Ik ben destijds zonder ervaring in de cusus verzuim begeleiding gestapt. Tot die periode werd verzuim begeleiding door onze PZ afdeling afgehandeld. In twee dagen tijd veel geleerd, niet...Ik ben destijds zonder ervaring in de cusus verzuim begeleiding gestapt. Tot die periode werd verzuim begeleiding door onze PZ afdeling afgehandeld. In twee dagen tijd veel geleerd, niet alleen vanuit een theoretisch benadering, maar zeker door de behandelingen van cases uit het eigen bedrijf en door cases ingebracht door mede cursisten. De trainer stapte rustig door alle stof heen met een solide uitleg gebaseerd op praktijk voorbeelden.
Leon Hoek
Uitstekende opleiding met een hoog praktijkgehalte. Het was een groot plezier om de cursusdagen naar Utrecht te reizen, dankzij de mede-cursisten en de docent waren het inspirernde sessies!
Leon Hoek
Bert de Coninck
Met ondersteuning van het loopbaantraject bouw kon ik mee doen aan deze training. Vanuit een WW situatie ben ik inmiddels succesvol in de klussenbranche als ondernemer in de markt komen te...Met ondersteuning van het loopbaantraject bouw kon ik mee doen aan deze training. Vanuit een WW situatie ben ik inmiddels succesvol in de klussenbranche als ondernemer in de markt komen te staan. Ik kan deze training zeker aanbevelen.
Bert de Coninck
Angela Rooijakkers
Prima opleiding, goed lesmateriaal en een hele goede leraar. De theorie wisselde af met praktische opdrachten. Daarnaast was het contact met vakgenoten heel erg prettig te noemen. De zeer centrale...Prima opleiding, goed lesmateriaal en een hele goede leraar. De theorie wisselde af met praktische opdrachten. Daarnaast was het contact met vakgenoten heel erg prettig te noemen. De zeer centrale locatie in Utrecht kan ik niet anders waarderen dan zeer goed met een uitstekende lunchvoorziening.