Prima opleiding, goed lesmateriaal en een hele goede leraar. De theorie wisselde af met praktische opdrachten. Daarnaast was het contact met vakgenoten heel erg prettig te noemen. De zeer centrale...Prima opleiding, goed lesmateriaal en een hele goede leraar. De theorie wisselde af met praktische opdrachten. Daarnaast was het contact met vakgenoten heel erg prettig te noemen. De zeer centrale locatie in Utrecht kan ik niet anders waarderen dan zeer goed met een uitstekende lunchvoorziening.
Geertje Nijholt
De cursus is erg praktijk gericht. Het is direct toepasbaar. Er is genoeg ruimte voor ervaringen uit te wisselen. De cursus motiveert om je vak goed uit te oefenen.
Geertje Nijholt
Susan
Ik vond het een leuke training. Keek altijd weer naar de volgende cursusdag uit, ook door de gezellige mede-cursisten. Wat ook fijn was dat je van de andere cursisten kon leren door ervaringen te...Ik vond het een leuke training. Keek altijd weer naar de volgende cursusdag uit, ook door de gezellige mede-cursisten. Wat ook fijn was dat je van de andere cursisten kon leren door ervaringen te delen.
Susan
jacco
Goed te volgen opleiding,toepastbaar, veel ruimte voor praktijk ervaring en prima studiemateriaal.zeer goede docent.een aanrader als men verder wil.
jacco
Jethro hardeman
Ik heb erg veel gehad aan de betrokken en deskundige manier van lesgeven door de trainers. Ze gaven door eigen praktijkvoorbeelden en theorie een mooie mix van wat coachen inhoudt. Daarnaast is er...Ik heb erg veel gehad aan de betrokken en deskundige manier van lesgeven door de trainers. Ze gaven door eigen praktijkvoorbeelden en theorie een mooie mix van wat coachen inhoudt. Daarnaast is er voldoende tijd om je eigen ontwikkeling te volgen met de groep om je heen. De lesdagen waren gevarieerd luchtig met ook veel diepgang. Ik vond het erg prettig dat er ook gelachen kon worden, naast de vele serieuze en diepgaande gesprekken. Ik ga einde dit jaar graag nog de andere opleiding volgen om ook trainer te worden!!
Jethro hardeman
Roel Koblens
Al jaren probeerde ik op mijn eigen manier mensen te coachen en verder te helpen. Maar telkens kwam ook weer de ervaring dat ik niet het uiterste uit mensen kon halen. Tijd voor een cursus coaching...Al jaren probeerde ik op mijn eigen manier mensen te coachen en verder te helpen. Maar telkens kwam ook weer de ervaring dat ik niet het uiterste uit mensen kon halen. Tijd voor een cursus coaching dus. Al vanaf de eerste cursusdag werd heel duidelijk dat deze cursus veel van me zou vragen, kwetsbaar zijn, je openstellen voor andere etc. Het bleken ook 10 intensieve, maar o zo leerzame dagen te zijn. Veel oefenen en goede feedback van de trainers waardoor je echt verder kunt. Ik heb in deze cursus heel veel geleerd niet alleen over coachen maar ook over mezelf. Top opleiding.