Mijn ervaring is dat het een interactieve training is, met ervaren docenten uit de beroepspraktijk. De docenten nemen je mee in de theorie en koppelen deze direct aan de praktijk, simpele...Mijn ervaring is dat het een interactieve training is, met ervaren docenten uit de beroepspraktijk. De docenten nemen je mee in de theorie en koppelen deze direct aan de praktijk, simpele voorbeelden, maar ook de diepte in waar nodig. De boeken die we kregen zijn reuze interessant om tijdens, maar ook na de training nog te gebruiken om enkele zaken op te zoeken of te gebruiken in je dagelijkse werk. Ik vond het een prettige organisatie om cursist bij te zijn en heb ongelooflijk veel geleerd en een heel plezierige tijd gehad.
Iris Bleeker
Een praktische marketing cursus, waarvan de opgedane kennis direct in de praktijk toepasbaar is!Een inspirerende trainer die veel praktijkvoorbeelden geeft uit het bedrijfsleven waardoor het begrip...Een praktische marketing cursus, waarvan de opgedane kennis direct in de praktijk toepasbaar is!Een inspirerende trainer die veel praktijkvoorbeelden geeft uit het bedrijfsleven waardoor het begrip marketing echt gaat leven!
Leuke erg gemotiveerde en zeer gemengde groep. Ik gebruik wat ik geleerd heb dagelijks, op m'n werk, maar ook privé. Mooie locatie, in het Olympisch Stadion, en heerlijke catering.
Een goede cursus op een prettige manier gegeven. De groepssamenstelling is divers waardoor er verschillende typen/karakters bijeen zitten. De groepgrootte is prima. Een cursus met verrassende...Een goede cursus op een prettige manier gegeven. De groepssamenstelling is divers waardoor er verschillende typen/karakters bijeen zitten. De groepgrootte is prima. Een cursus met verrassende opdrachten, nuttige tips en handvatten voor communicatie & samenwerken om op het werk of privé te gebruiken.
De trainster, Everdien Breken, van ICM is goud waard. Zij weet taaie stof (het is gewoon veel)in hoog tempo en op een boeiende manier te brengen. Daarnaast weet zij ook nog een goede link te leggen...De trainster, Everdien Breken, van ICM is goud waard. Zij weet taaie stof (het is gewoon veel)in hoog tempo en op een boeiende manier te brengen. Daarnaast weet zij ook nog een goede link te leggen naar de beroepspraktijk van alle groepsleden, waardoor je de stof goed eigen weet te maken en goed kunt verankeren in je dagelijkse werk. Deze training was voor mij TOP!
Het was een zeer plezierige manier van lesgeven. De docent bracht de lesstof met praktijk voorbeelden. Zodat je deze eenvoudig kunt visualiseren in je eigen werk omgeving.
Marcel de la Mar
Ik heb de training als zeer prettig ervaren. De trainer was laagdrempelig en een echte 'goeroe' in zijn vak. De locatie (LaVie-Utrecht) was net als de training erg prettig en goed georganiseerd.