Marcel de la Mar

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. De trainer was laagdrempelig en een echte 'goeroe' in zijn vak. De locatie (LaVie-Utrecht) was net als de training erg prettig en goed georganiseerd.

Marcel de la Mar

Cursus gevolgd in Eindhoven. rg goed bereikbaar met de trein, 2 minuten van station.

Verdeling lesstof...

Docent enthousiast en vakkundig.

Verdeling lesstof over de dagen mag beter.

Verdeling lesstof...

Docent enthousiast en vakkundig.

Verdeling lesstof over de dagen mag beter.

Bart

Een zeer interessante training met veel voorbeelden uit eigen praktijk en die van studiegenoten. Heldere informatie en studiematerialen ook. Drie dagen is wel wat kort om heel diep op de materie in... Een zeer interessante training met veel voorbeelden uit eigen praktijk en die van studiegenoten. Heldere informatie en studiematerialen ook. Drie dagen is wel wat kort om heel diep op de materie in te gaan maar je gaat met een goede basis op zak naar huis. Een goede trainer en prettige groep studenten maakte het plaatje compleet. Ik heb er veel aan gehad!

Goed samengestelde cursus met zeer ervaren docent. Hoewel de onderwerpen die behandeld werden in eerste instantie wat los zand leken, paste alles aan het eind als een puzzel in elkaar.

Discussie en verdieping op verzoek van cursisten en genoeg ruimte voor vragen en reflectie op praktijksituaties.

Accomodatie en verzorging meer dan prima. Locatie goed bereikbaar.

niek

Trainingsmateriaal erg goed verzorgd, locatie uitstekend en goed bereikbaar, ervaren trainster die wist waarover zij sprak. Kortom een aanrader als je jezelf wilt ontwikkelen in het... Trainingsmateriaal erg goed verzorgd, locatie uitstekend en goed bereikbaar, ervaren trainster die wist waarover zij sprak. Kortom een aanrader als je jezelf wilt ontwikkelen in het projectmanagement-vak. Veel groepswerk en interactiviteit binnen de training.

Ngatimoen Amatsoeradi

Zeer leerzaam, raad een ieder die met users(klanten) te maken heeft.
voor de cursus was ik sceptisch, omdat ik al 25 jaar it werk ervaring heb.

Ngatimoen Amatsoeradi

Zeer leerzaam, raad een ieder die met users(klanten) te maken heeft.
voor de cursus was ik sceptisch, omdat ik al 25 jaar it werk ervaring heb.

Tine van der Schaaf

Door de verscheidenheid aan deelnemers en een zeer enthousiaste en overtuigende coach heeft deze training mij enorm geholpen een goede presentatie te geven voor een groot publiek