Zeer praktische training en leuke en nuttige uitwisseling met andere cursisten. Docent met veel praktijkervaring die goed inging op specifieke vragen van de cursisten. Wat mij betreft zeker aan te... Zeer praktische training en leuke en nuttige uitwisseling met andere cursisten. Docent met veel praktijkervaring die goed inging op specifieke vragen van de cursisten. Wat mij betreft zeker aan te bevelen als je speelt met de gedachte om voor jezelf te beginnen of juist bent gestart als zelfstandig ondernemer.

De docent heeft via praktische voorbeelden en via discussie over bepaalde onderwerpen uit de praktijk de gehele lesstof behandeld. Hierdoor bleef dit goed hangen en met een beetje extra studie was... De docent heeft via praktische voorbeelden en via discussie over bepaalde onderwerpen uit de praktijk de gehele lesstof behandeld. Hierdoor bleef dit goed hangen en met een beetje extra studie was het examen goed te doen.

Marjolein Jellema

Het was een goede training met de juiste balans tussen theorie en praktijk. Leuke, actieve trainer. Veel geleerd en direct toepasbaar in de praktijk. Ik kan nu beter deskundige adviezen geven vanuit... Het was een goede training met de juiste balans tussen theorie en praktijk. Leuke, actieve trainer. Veel geleerd en direct toepasbaar in de praktijk. Ik kan nu beter deskundige adviezen geven vanuit mijn eigen expertise, zonder dat de belangen van het management uit het oog worden verloren.

Het is praktijk gericht. Mijn opdracht heb ik direct kunnen uitvoeren in mijn werk. De feedback van deelnemers en trainer heb ik direct kunnen gebruiken

Gert-Jan

Tijdens de cursus was er voldoende tijd om al het geleerde met rollenspellen in de praktijk te oefenen. Ook werd er stilgestaan bij ieders persoonlijke leerdoelen, waardoor je een optimaal rendement... Tijdens de cursus was er voldoende tijd om al het geleerde met rollenspellen in de praktijk te oefenen. Ook werd er stilgestaan bij ieders persoonlijke leerdoelen, waardoor je een optimaal rendement uit deze training kan halen. De docent was deskundig en had een prettige manier van lesgeven.

Gert-Jan

Foekje van der Zee

Met een zeer diverse groep zijn we actief aan de slag gegaan met het herkennen van weerstanden en nog belangrijker , het op een effectieve manier hiermee omgaan. Een deskundige trainer speelde alert... Met een zeer diverse groep zijn we actief aan de slag gegaan met het herkennen van weerstanden en nog belangrijker , het op een effectieve manier hiermee omgaan. Een deskundige trainer speelde alert in op onze voorbeelden uit de praktijk en zij wist ons inzichten te geven. Voor mij een waardevolle training.

Tom van Kollem

Goede coach met een brede ervaring. Groepsgrootte goed zodat optimale communicatie tussen de deelnemers bereikt kon worden. Goede balans tussen case studies en leermateriaal.

Dheeradj Ramsaran

Docent Ton Bakker is de beste !!!

Motivatie, Uitleggen, Behulpzaam en 24-7 bereikbaar voor zijn studenten.