Geke Broek

- sterke training om je feedback te ontwikkelen

Ik steekwoorden:

- goede trainers!

- sterke training om je feedback te ontwikkelen

- veel zelfreflexie en sterk geworden in het geven van feedback aan anderen op een opbouwende manier maar zeker kritisch

-evenwichtig programma en goed te combieren met werk/[privé

-Boven verwachting als ik kijk welke postieve ontwikkeling ik heb doorgemaakt en hoe ik nu sterk voor groepen sta en in leertrajecten.

-Uitstekende kwaliteit/prijs verhouding

- Veel gelachen; dus ontspannen

- Waarde van ontspanning ervaren en meegenomen. Maakt echt verschil uit als coacht of traint

Aanbevolen!!

Ook de organisatie ICM: sterk!

Interessante en leuke opleiding die erg op de praktijk gericht is. Veel ruimte voor eigen inbreng wat leidt tot inspirerende lessen. Ik beveel deze opleiding van harte aan. Ik heb er veel van... Interessante en leuke opleiding die erg op de praktijk gericht is. Veel ruimte voor eigen inbreng wat leidt tot inspirerende lessen. Ik beveel deze opleiding van harte aan. Ik heb er veel van geleerd wat dagelijks in mijn werk toepasbaar is.

AnneFleur

De focus van de opleiding NIMA Interne en Concerncommunicatie-B ligt op het onderwerp reputatiemanagement en op het handelen als communicatiemanager. Hoe kan een bedrijf zich onderscheiden en haar... De focus van de opleiding NIMA Interne en Concerncommunicatie-B ligt op het onderwerp reputatiemanagement en op het handelen als communicatiemanager. Hoe kan een bedrijf zich onderscheiden en haar reputatie verbeteren bij de consument en media. En hoe kan je als manager de intern communicatie verbeteren. Daarnaast staat het schrijven en presenteren van je (intern)communicatieplan centraal. Heb je vragen tijdens je onderzoek voor het communicatieplan dan is de docent goed bereikbaar. Ook de oefen presentatie in de laatste les was een fijne voorbereiding voor het examen. Ik heb de lessen ervaren als leuke een leerzame dagen met een enthousiaste docent!

AnneFleur

Goede training, in sneltreinvaart kennis maken met het fenomeen projectmanagement; veel stof in korte tijd dus intensief aan het werk met inspirerende docent die beschikt over veel praktijkervaring.... Goede training, in sneltreinvaart kennis maken met het fenomeen projectmanagement; veel stof in korte tijd dus intensief aan het werk met inspirerende docent die beschikt over veel praktijkervaring. Het geleerde kon ik direct in de praktijk toepassen,

Jessy

De training persoonlijke effectiviteit van ICM is mij bijzonder goed bevallen. De training bestaat uit 5 lessen en tussen de lessen zit een maand. Dit geeft de mogelijkheid om met kleine stapjes... De training persoonlijke effectiviteit van ICM is mij bijzonder goed bevallen. De training bestaat uit 5 lessen en tussen de lessen zit een maand. Dit geeft de mogelijkheid om met kleine stapjes vooruitgang te boeken. Je ziet zo ook je groepsleden groeien en kan dit terug koppelen. Dit krijg je uiteraard ook zelf terug van de groep.

De training persoonlijk effectiviteit gaat voor mij verder dan alleen wat handvaten die je verder helpen het heeft mij een andere mindset gegeven.

Jessy

R. van der Leeuw

MSP Foundation training was voor mij zeer leerzaam door de combinatie van de kwaliteit van het MSP boek en de informele praktijkgeorienteerde wijze van lesgeven.

Dat de...

Dat de presentatie slides van de trainer niet helemaal overeen kwamen met het werkboek heb ik voor lief genomen.

R. van der Leeuw

Dat de...

Esther Albers

In mijn rol als bedrijfskundig medewerker heb ik een rol in procesmanagement . Ik help mee de processen te analyser en te verbeteren. Om meer kennis en vaardigheden te krijgen op het gebied van... In mijn rol als bedrijfskundig medewerker heb ik een rol in procesmanagement . Ik help mee de processen te analyser en te verbeteren. Om meer kennis en vaardigheden te krijgen op het gebied van procesmatig werken heb ik gekozen voor de opleiding Procesmanagement.

In de opleiding leer je op strategisch niveau naar processen te kijken. Je begint bij het vormen van een visie op procesmanagement. Je kan hierdoor de (strategische) context van een verandering beter plaatsen, de procesconsequenties bij de doorvoering overzien en de methode van de verandering ook succesvol kiezen.

Je leert zowel kritisch naar je eigen organisatie te kijken als naar andere organisaties.

Doordat er deelnemers zijn met diverse achtergronden en functies (bedrijfsleven/overheid) zie en hoor je ook hoe het er in de dagelijkse praktijk aan toe gaat. Dat is echt een meerwaarde van de opleiding.

Je leert elkaar ook bij het vormgeven en doorvoeren van veranderingen in de praktijk.