Het...Deze cursus is raadzaam voor mensen die in de praktijk o.a. hun schrijfstijl willen verbeteren. Tijdens de cursus geeft de trainer feedback over de stukken die jezelf hebt geschreven.
Het is een proactieve training in een groep gericht op de persoon.
N. Mousa
Het is een proactieve training in een groep gericht op de persoon.
Charlotte
Geinspireerde docent, les gebaseerd op input van de cursisten, hierdoor erg toegespitst op je eigen situatie en levendige lessen.
Charlotte
Helen José
Ik vond de cursus erg goed gegeven, het leek me eerlijk gezegd toen ik er heen ging, een saaie cursus maart niets was minder waar. De docent had de gave op een speelse manier de informatie over te...Ik vond de cursus erg goed gegeven, het leek me eerlijk gezegd toen ik er heen ging, een saaie cursus maart niets was minder waar. De docent had de gave op een speelse manier de informatie over te brengen. Je kon ook je eigen rapportage bespreken. Besproken werd de behoefte van de lezer (voor wie schrijf je?), hoe hou je de aandacht van je lezer vast? De structuur van je rapportage, de fases waarin je schrijft, de centrale vraag die je wilt beantwoorden, je taalgebruik. De reader is erg praktisch en concreet opgesteld zodat je op je werk nog eens terug kunt kijken.
Helen José
Martijn Visser
Interessante opleiding met uitgebreide literatuurbasis (incl wetenschappelijk artikelen), met brede verkenning van online/digitale marketing. Goede aanvulling op NIMA marketing B, omdat de...Interessante opleiding met uitgebreide literatuurbasis (incl wetenschappelijk artikelen), met brede verkenning van online/digitale marketing. Goede aanvulling op NIMA marketing B, omdat de doorvertaling naar online/interactief wordt uitgewerkt. Minpunten zijn relatief veel aandacht voor de technische en historiche ontwikkelingenen die ten grondslag liggen aan de techniek (internet) en het ontbreken van gastsprekers uit de dynamische online media of SEA/SEO-tak. Deze literatuur is nl per definitie gedateerd. Verder erg leuk en interessant om met vakgenoten te praten over de materie.
Martijn Visser
Heeft mij zeker geholpen om onze jaren 50 stijl brieven om te...Zeker een aanrader voor iedereen die op een creatieve manier zijn brieven, persberichten of advertenties wil herschrijven.
Heeft mij zeker geholpen om onze jaren 50 stijl brieven om te zetten naar de huidige tijd!