Positief vond ik de praktische voorbeelden die ik ook aan mijn team gecommuniceerd heb en die we regelmatig weer even aanstippen (voorbeeld : als je op een blaadje een 6 schrijft, is dat voor de...Positief vond ik de praktische voorbeelden die ik ook aan mijn team gecommuniceerd heb en die we regelmatig weer even aanstippen (voorbeeld : als je op een blaadje een 6 schrijft, is dat voor de persoon aan de overkant van het blaadje een 9; wie heeft er dan gelijk ? Beiden hebben gelijk. Als je met iemand communiceert, is het altijd zaak de 6 / 9 in gedachten te houden en te zorgen dat je beide tot overeenstemming komt op communicatief vlak om tot een goede oplossing te komen. Simpel maar effectief voorbeeld !
A. Ramaekers
Carlos
Deze training helpt je om weer in te zien wie je eigenlijk bent en dit om te zetten in jouw persoonlijke kracht.
Carlos
Het is een leerzame opleiding waar zowel de theorie als de praktijk wordt behandeld. Er is ruimte om je eigen ervaringen te delen met medecursisten. Het is verhelderend om te horen hoe medecursisten...Het is een leerzame opleiding waar zowel de theorie als de praktijk wordt behandeld. Er is ruimte om je eigen ervaringen te delen met medecursisten. Het is verhelderend om te horen hoe medecursisten deze situatie analyseren en op zouden lossen.
Kortom deze opleiding is een aanrader als je collega's leiding geeft, in welke vorm dan ook!
Ronald Penninga
De opleiding Financial Controller van opleider ICM duurt 10 maanden en is de ideale mix voor diegene die iets zoekt tussen een opleiding van enkele dagen en enkele jaren. Studiebelasting per week is...De opleiding Financial Controller van opleider ICM duurt 10 maanden en is de ideale mix voor diegene die iets zoekt tussen een opleiding van enkele dagen en enkele jaren. Studiebelasting per week is ongeveer 5 uren, dus goed te combineren met werk (en gezin).
Inhoudelijk behandelt de opleiding veel onderwerpen, het is verdeeld in een blok rekenwerk en een blok strategie; ook onderwerpen als communicatie, presenteren en houding komen aan de orde.
Al met al een post HBO-opleiding die voor een gemotiveerde controller op HBO-niveau prima te doen is en die een absolute meerwaarde heeft voor het werk.
Hella van den Dijssel
In de intervisie...Vanaf dag 1 was er een prettige sfeer en dat bevorderde de interactie onderling en met de trainer. De inhoud werd duidelijk door de praktijkvoorbeelden en rollenspellen.
In de intervisie groep stimuleerde we elkaar, was er ruimte voor ieders leerdoel en voor discussie.
Dit alles resulteerde in goede examen resultaten.
Mijn cijfer voor de training is dan ook een optelsom van de training, de trainer , de sfeer en de inzet van de groep.
Jeroen Hoeksema
Met veel plezier heb ik deze brede opleiding met ruim voldoende herkenbare praktijkvoorbeelden gevolgd. Zelf nadenken wordt gestimuleerd en de structuren van een bedijfvoering worden helder...Met veel plezier heb ik deze brede opleiding met ruim voldoende herkenbare praktijkvoorbeelden gevolgd. Zelf nadenken wordt gestimuleerd en de structuren van een bedijfvoering worden helder gemaakt.
Absoluut een aanrader!
Zeer tevreden!
Jammer genoeg was locatie Rotterdam niet beschikbaar, en had ik de keuze om in Den Haag de opleiding te volgen. Gelukkig was het goed te bereiken, goede locatie en fijne...Zeer tevreden!
Jammer genoeg was locatie Rotterdam niet beschikbaar, en had ik de keuze om in Den Haag de opleiding te volgen. Gelukkig was het goed te bereiken, goede locatie en fijne klas en trainer!
Ik heb mijn diploma gehaald met een 7,6 zonder extreem veel in de boeken te zitten, hele informatieve lessen dus!