Saida Daouyry

Ik heb de cursus mediationtechenieken en instrumenten gevolgd. De stof die behandeld werd was zeer helder. Hele leuke opdrachten gedaan. Ook de rollenspellen waar erg leerzaam maar daarnaast... Ik heb de cursus mediationtechenieken en instrumenten gevolgd. De stof die behandeld werd was zeer helder. Hele leuke opdrachten gedaan. Ook de rollenspellen waar erg leerzaam maar daarnaast hartstikke leuk. Wat het helemaal afmaakte waren de nuttige tips die wij kregen.

Ik heb de opleiding Opleidingskunde als zeer praktijkgericht ervaren in de positieve zin van het woord. De docenten zijn bijzonder ervaren en deskundig. De studiebelastinguren die aangegeven waren,... Ik heb de opleiding Opleidingskunde als zeer praktijkgericht ervaren in de positieve zin van het woord. De docenten zijn bijzonder ervaren en deskundig. De studiebelastinguren die aangegeven waren, waren voor mij niet voldoende. Ik heb veel tijd besteed aan deze opleiding om er het maximale uit te halen. Dat maakte het soms zwaar waardoor ik blij ben dat de opleiding klaar is. Al met al kijk ik er heel positief op terug.

M. Schouten

Een leuke cursus, waarbij je veel tips krijgt om je schrijfniveau te verbeteren. Het oefenen met zelfgeschreven stukken tekst vond ik waardevol. En de cursusmap staat voor het grijpen hier in de... Een leuke cursus, waarbij je veel tips krijgt om je schrijfniveau te verbeteren. Het oefenen met zelfgeschreven stukken tekst vond ik waardevol. En de cursusmap staat voor het grijpen hier in de kast. Heb ik even last van een 'writers block' kijk ik in de map voor inspiratie. En denk daarbij terug aan de 2 inspirerende dagen in Utrecht.

M. Schouten

C. Schipper

Prettige docente, leuke en diverse groep en de theorie is heel goed toepasbaar in mijn dagelijkse praktijk.

Linda Verbraak

Dit was een zeer leerzame en frisse cursus. Geen moment mijn aandacht verslapt door het enthousiasme en de duidelijke uitleg van de leraar. Er werd goed gekeken naar persoonlijke leerdoelen en hier... Dit was een zeer leerzame en frisse cursus. Geen moment mijn aandacht verslapt door het enthousiasme en de duidelijke uitleg van de leraar. Er werd goed gekeken naar persoonlijke leerdoelen en hier werd mee aan de slag gegaan. Zeker een aanrader!

Linda Verbraak

Het was een zeer leuke training. De trainer/docent luisterde goed naar jouw en kon daardoor een goede inschatting maken van wat er besproken moest worden. Verder was alles goed geregeld, de ruimte... Het was een zeer leuke training. De trainer/docent luisterde goed naar jouw en kon daardoor een goede inschatting maken van wat er besproken moest worden. Verder was alles goed geregeld, de ruimte waarin de cursus werd gegeven was netjes en de lunch was zeer goed verzorgd en uitgebreid. Het was een zeer leerzame dag.

Wendy Seykens

Een zeer praktijkgerichte training op het gebied van Makteting. De trainer gebruikt vooral praktijkvoorbeelden en laat je zelf nadenken over marketing, waardoor de training erg interessant en... Een zeer praktijkgerichte training op het gebied van Makteting. De trainer gebruikt vooral praktijkvoorbeelden en laat je zelf nadenken over marketing, waardoor de training erg interessant en leerzaam is. Als praktijkopdracht maak je een aanzet tot een marketingplan, waardoor je hetgeen je geleerd gelijk in de praktijk kan brengen. Kortom een zeer goede training, waarbij je de basisprincipes van marketing leert kennen en gelijk in de praktijk kunt brengen

Nicole

Vanuit mijn P&O-achtergrond had ik erg weinig kennis van financiën. Ik zag best wel op tegen het volgen van een opleiding om deze lastige materie me eigen te kunnen maken. De training sloot... Vanuit mijn P&O-achtergrond had ik erg weinig kennis van financiën. Ik zag best wel op tegen het volgen van een opleiding om deze lastige materie me eigen te kunnen maken. De training sloot echter precies aan op mijn wensen: na de eerste dag was ik helemaal verbaasd toen bleek dat het helemaal niet zo lastig was als ik dacht. Ik begon het zelfs leuk te vinden. Wat mede het succes heeft bepaald was de trainer, die met veel geduld, enthousiasme en praktijk-voorbeelden de stof begrijpbaar maakte. Een echte aanrader als je je wat meer thuis wil voelen in de vaktermen en berekeningen van financiën!