Ik heb deze opleiding met veel plezier bezocht. De docent liet je regelmatig een andere kijk op dingen hebben waar je wat mee kon.. De inbreng van de cursisten stond centraal op de cursusavonden....Ik heb deze opleiding met veel plezier bezocht. De docent liet je regelmatig een andere kijk op dingen hebben waar je wat mee kon.. De inbreng van de cursisten stond centraal op de cursusavonden. Iedereen werd zeer in zijn waarde gelaten en gerespecteerd.
Janette
Cherique Booi
Vooral het delen van ervaringen met andere cursisten, staat centraal in deze training. Juist hierdoor ontdek je dat je niet de enige bent, in welke branche dan ook, loopt bij iedereen het hoofd...Vooral het delen van ervaringen met andere cursisten, staat centraal in deze training. Juist hierdoor ontdek je dat je niet de enige bent, in welke branche dan ook, loopt bij iedereen het hoofd weleens over. Praktische handvatten en bruikbare tips van medecursisten hebben bijgedragen aan een efficiëntere manier van werken!
P.Scheenloop Scheenloop
Een complete cursus van slechts 2 dagen. Toch kreeg ik veel bruikbare tips die ik direct in de praktijk kon toepassen. De docente had duidelijk ervaring en veel parate kennis. Het tempo van de van...Een complete cursus van slechts 2 dagen. Toch kreeg ik veel bruikbare tips die ik direct in de praktijk kon toepassen. De docente had duidelijk ervaring en veel parate kennis. Het tempo van de van de cursus was vlot maar er was voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht door de cursusleidster. De locatie was uitstekend bereikbaar en had voldoende parkeergelegenheid. Naast de cursus was er een uitstekende catering zodat ook de inwendige mens niet vergeten werd. Echt een toppertje voor een ieder die veel correspondentie moet afhandelen.
Opleidingskunde bij ICM heeft me veel opgeleverd. Niet verwacht dat ik al zo veel kon gebruiken in mijn werk. De opleiding is erg praktijkgericht en de lessen worden door goede trainers gegeven. Als...Opleidingskunde bij ICM heeft me veel opgeleverd. Niet verwacht dat ik al zo veel kon gebruiken in mijn werk. De opleiding is erg praktijkgericht en de lessen worden door goede trainers gegeven. Als het nodig was, werd het programma aangepast aan de wensen van de deelnemers. Wat ook erg leuk was, was dat de lessen zeer afwisselend zijn. De opleiding was qua studiebelasting wel wat zwaarder dan ik had verwacht, maar ook daar luisterde ICM goed naar.
Sandra van Limpt
Cursus zit inhoudelijk goed in elkaar. Enthousiaste trainer, gevarieerde groepssamenstelling. Veel koppeling naar de praktijk en diverse werkvelden.
Mieke van Hoeijen
Het was een zeer leerzame training voor zowel beginnende als ervaren secretaressen. Voor de beginnende dames geeft het goede handvatten om met bepaalde situaties goed om te gaan en voor de ervaren...Het was een zeer leerzame training voor zowel beginnende als ervaren secretaressen. Voor de beginnende dames geeft het goede handvatten om met bepaalde situaties goed om te gaan en voor de ervaren dames is het een goede opfrisser.
Mieke van Hoeijen
Het was een goede cursus voor mensen die net beginnen als webredacteur. Je leert te denken vanuit de klant. Dus wat en hoe moet jij onderwerpen op de website presenteren zodat klanten langer op je...Het was een goede cursus voor mensen die net beginnen als webredacteur. Je leert te denken vanuit de klant. Dus wat en hoe moet jij onderwerpen op de website presenteren zodat klanten langer op je website blijven en het overzichtelijk bv vinden.