Marianne van den Berg

De opleiding was anders dan ik verwacht had. Je krijgt door deze opleiding meer inzicht in je eigen handelen, waardoor je een completer zelfbeeld krijgt en daardoor ook anderen beter kan... De opleiding was anders dan ik verwacht had. Je krijgt door deze opleiding meer inzicht in je eigen handelen, waardoor je een completer zelfbeeld krijgt en daardoor ook anderen beter kan helpen.

Bovendien zaten wij met een kleine groep mensen, waardoor er veel ervaringen gedeeld werden en er veel tijd gemaakt werd voor het leren vanuit de praktijk in plaats van alleen maar uit een boek.

Marianne van den Berg

Voorafgaand aan de training was ik vooral op zoek naar "praktische" tips en handvatten. Deze heb ik zeker ook gekregen, maar daarnaast was er ook aandacht voor mijn eigen rol en zgn.... Voorafgaand aan de training was ik vooral op zoek naar "praktische" tips en handvatten. Deze heb ik zeker ook gekregen, maar daarnaast was er ook aandacht voor mijn eigen rol en zgn. vooronderstellingen tjidens een groepsbijeenkomst. De (grote) invloed daarvan had ik eerder nooit bedacht.

Mede door de docent is mijn ervaring zeer positief geweest. Hij is erg interactief en heeft aandacht voor de persoon. Hij heeft het voor ons "levend" gemaakt zodat je er een beeld bij krijgt in jou... Mede door de docent is mijn ervaring zeer positief geweest. Hij is erg interactief en heeft aandacht voor de persoon. Hij heeft het voor ons "levend" gemaakt zodat je er een beeld bij krijgt in jou situatie.

Thea

Ik heb ICM als instituut, de hulp van diens medewerkers en de opleiding/locatie en de trainer als zeer positief ervaren.

De opleiding Psychologie in 9 maanden is een goede cursus...

De opleiding Psychologie in 9 maanden is een goede cursus om kennis te maken met de basisprincipes van psychologie. Alle onderdelen komen aan bod.

Ik denk dat het wel scheelt dat je in een leuke groep zit want je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Persoonlijk heb ik de opleiding zowel zakelijk als prive goed kunnen inzetten. Ik heb er veel van geleerd.

Ik zal zeker nogmaals gebruik maken van het cursusaanbod van ICM en kan het iedereen aanraden.

Roy Beer

Als studieplaats heb ik Utrecht uitgekozen. Qua opleiding een zeer duidelijk verhaal en een leuke en kundige leraar gehad. Studie vergt wel wat van je vrije tijd, maar met het volgen van de lessen... Als studieplaats heb ik Utrecht uitgekozen. Qua opleiding een zeer duidelijk verhaal en een leuke en kundige leraar gehad. Studie vergt wel wat van je vrije tijd, maar met het volgen van de lessen en een aantal uur zelfstudie is het zeker haalbaar.

ICM zeker een aanrader!

Claire

Kundige docent met duidelijke voorbeelden. Veel ruimte voor het delen van ervaringen en door de gevarieerde groep cursisten maakt dit het extra interessant. Lesmateriaal is overzichtelijk tevens erg... Kundige docent met duidelijke voorbeelden. Veel ruimte voor het delen van ervaringen en door de gevarieerde groep cursisten maakt dit het extra interessant. Lesmateriaal is overzichtelijk tevens erg praktijk gericht en direct toepasbaar.

Claire

In betrekkelijk korte tijd verbreed je je kennis op het gebied van control. Houd wel rekening met veel zelfstudie. (meer dan 10 uur per les)

Sam

Zeer leerzame traning geweest, leuke docent en veel ervaringen uit kunnen wisselen met medestudenten.