Een fijne en veilige omgeving, met vertrouwen en gezelligheid. Veel handvaten om mee aan de slag te gaan, zeker ook met het oog op eigen gedrag en acties. Alles bij elkaar een interessante cursus.
PuiYan Choi
De theorie werd goed uitgelegd met praktijk ervaringen van de trainer. Goed...Drie goedgeorganiseerde trainingsdagen. Het was een leuke cursus met fijne/gezellige medecursisten.
De theorie werd goed uitgelegd met praktijk ervaringen van de trainer. Goed afwisselend met wat groepsopdrachten, dan hoef je niet constant te luisteren. En kon je gelijk de theorie toepassen.
De locatie was top (dichtbij station) met een goed verzorgde lunch/snacks.
Voor de nog komende cursussen zou ik gelijk bij ICM kijken of ze deze aanbieden en zeker ook adviseren naar anderen.
Lotte Dolfing
Hele leerzame cursus om een goed overzicht te krijgen van de mogelijkheden binnen learning and development. Hele ervaren docente die enthousiast en afwisselend de stof behandelt.Daarbij is het...Hele leerzame cursus om een goed overzicht te krijgen van de mogelijkheden binnen learning and development. Hele ervaren docente die enthousiast en afwisselend de stof behandelt.Daarbij is het leerplatform van ICM erg overzichtelijk en wordt de stof op verschillende manieren aangeboden.
Arjan Steigenga
Een hele goede cursus die me veel heeft gebracht. Deze werd gegeven door een inspirerende trainer, die zelf een heel leuk boek heeft geschreven over introversie. Locatie van de training was prima.
Tomasz Zrobczynski
Geweldige opleiding!!De docent brengt kennis en ervaring perfect over.De ligging is op een ideale plek en er is ook voldoende parkeergelegenheid. Naar mijn mening was alles zeer goed gedaan.Het...Geweldige opleiding!!De docent brengt kennis en ervaring perfect over.De ligging is op een ideale plek en er is ook voldoende parkeergelegenheid. Naar mijn mening was alles zeer goed gedaan.Het zou geweldig zijn als er meer training was in verzuim.
Tomasz Zrobczynski
"Geweldige opleiding!!De docent brengt kennis en ervaring perfect over.De ligging is op een ideale plek en er is ook voldoende parkeergelegenheid. Naar mijn mening was alles zeer goed..."Geweldige opleiding!!De docent brengt kennis en ervaring perfect over.De ligging is op een ideale plek en er is ook voldoende parkeergelegenheid. Naar mijn mening was alles zeer goed gedaan.Het zou geweldig zijn als er meer training was in verzuim."
Laura Vollebregt
Ik kijk tevreden terug op de cursus. Ondanks dat is in mijn dagelijkse werk geen 100% sales activiteiten uitvoer, heb ik veel handvatten gekregen hoe ik verkoopgesprekken kan voeren en hoe ik met...Ik kijk tevreden terug op de cursus. Ondanks dat is in mijn dagelijkse werk geen 100% sales activiteiten uitvoer, heb ik veel handvatten gekregen hoe ik verkoopgesprekken kan voeren en hoe ik met bepaalde klanttypes moet omgaan.
Mieke van Seccelen
Het was een gedegen training, veel komt aan bod. Jij als coach, veel tools en lastige situatie. De opdrachten dwingen je om de opgedane kennis ook toe te passen. Ik had er geen rekening mee...Het was een gedegen training, veel komt aan bod. Jij als coach, veel tools en lastige situatie. De opdrachten dwingen je om de opgedane kennis ook toe te passen. Ik had er geen rekening mee gehouden dat er toch best veel voorbereidingstijd en tijd voor opdrachten in ging zitten. Ik vond de snelheid hoog, je zou af en toe meer tijd willen om eea te laten bezinken of toe te passen
Alexander Hoogma
Ik vind de training zeer leerzaam en heb direct al vele onderdelen in de praktijk toegepast met positief resultaat. Erg prettig dat er ook een week tussen zit om te kunnen oefenen en daarna in de...Ik vind de training zeer leerzaam en heb direct al vele onderdelen in de praktijk toegepast met positief resultaat. Erg prettig dat er ook een week tussen zit om te kunnen oefenen en daarna in de training hierover te discussiëren. Wat me aansprak is dat je de samenhang tussen de onderdelen goed kunt zien en ervaren. Ik zeg doen!
Keta Maria Teka
Jos weet goed de taaie stof in Jip en Janneke taal uit te leggen. Een aanrader voor iedereen die cijfers wil leren interpreteren. In de leerchunks heb je een fijne afwisseling tussen tekst en...Jos weet goed de taaie stof in Jip en Janneke taal uit te leggen. Een aanrader voor iedereen die cijfers wil leren interpreteren. In de leerchunks heb je een fijne afwisseling tussen tekst en fimpjes waarin de begrippen worden verduidelijkt.