De training bood precies de balans tussen theorie en praktijk die ik zocht. De bekende (maar voor mij nieuwe) theorien op gebied van persoonlijkheden, onderhandelen en conflicten zijn in voldoende...De training bood precies de balans tussen theorie en praktijk die ik zocht. De bekende (maar voor mij nieuwe) theorien op gebied van persoonlijkheden, onderhandelen en conflicten zijn in voldoende mate aan bod gekomen. Daarnaast zijn rollenspellen goed om het echt te proberen. De trainer adviseerde daar erg goed in.
Nuttige cursus voor de basisprincipes van PRINCE2 gebracht door een ervaringsdeskundige en inspirerende cursusleider.
Marja de Zwaan
Een training die je 'out of the box' laat denken, vakkundig begeleid door een geweldige docente. Je leert in drie dagen meer over jezelf en je drijfveren dan dat je misschien had verwacht....Een training die je 'out of the box' laat denken, vakkundig begeleid door een geweldige docente. Je leert in drie dagen meer over jezelf en je drijfveren dan dat je misschien had verwacht. "Bewustwording" loopt als een rode draad door de hele training en er is voldoende ruimte om eigen ervaringen te bespreken met de andere cursisten en vooral om te leren van de andere cursisten
Je leert in drie dagen jezelf goed kennen en te verbeteren. alle complimenten ook naar de trainer en de groep. iedereen had aandacht voor elkaar en leerde van elkaar.
Cindy Groen
Ik kon het...Ik vond het een hele praktische opleiding met veel ruimte om cases in te brengen en te oefenen. De opdrachten waren heel leerzaam en gaven veel input voor zelfreflectie.
Ik kon het geleerde meteen toepassen in de praktijk. De duur van een half jaar vond ik erg plezierig en goed te combineren met werk en privé. Omdat ik de opleiding zo leuk vond, kostte het geen energie, alleen maar tijd.
Shelly
Ik heb de opleiding als er practisch en inspirerend ervaren. Veel practische coachingsvaardigheden geleerd. Veel rollenspellen gedaan, waardoor je het geleerd meteen toe kon passen. Echt het gevoel...Ik heb de opleiding als er practisch en inspirerend ervaren. Veel practische coachingsvaardigheden geleerd. Veel rollenspellen gedaan, waardoor je het geleerd meteen toe kon passen. Echt het gevoel dat ik de basis van coachen in mijn vingers heb gekregen. Erg leuke en gemotiveerde medecursisten, we zijn allemaal in beweging gekomen in die 10 dagen.
Cynthia Aarts
Leuke en nuttige training met zeer veel achtergrondinformatie over verkoop in het algemeen. Leuke en inspirerende trainer. Veel ruimte om te oefenen!
Cynthia Aarts
Ria Wemelsfelder
Onder leiding van een professionele trainer bespreken van situaties die iedereen tegen komt in zijn/haar werk heb ik als zeer prettig ervaren. Situtaties zijn herkenbaar en je krijgt goede tips en...Onder leiding van een professionele trainer bespreken van situaties die iedereen tegen komt in zijn/haar werk heb ik als zeer prettig ervaren. Situtaties zijn herkenbaar en je krijgt goede tips en feedback over je aanpak. Je krijgt ook zelf de spiegel voor wat soms ook nieuwe aanpak en ideeen geeft over hoe met bepaalde situaties/medewerkers om te gaan :-)
Ria Wemelsfelder