Jeroen

Goede cursus met voldoende ruimte om te discussieren omtrent de lesstof en toepassing daarvan in verschillende praktijksituaties. Een absolute aanrader.

Rex van Reede

Ik heb mee gedaan aan de training het Effectief ontwikkelen van je eigen talent, en heb de training als zeer goed ervaren. Ik zou de training, zeker aanraden. Dit kwam ook met name door degene die... Ik heb mee gedaan aan de training het Effectief ontwikkelen van je eigen talent, en heb de training als zeer goed ervaren. Ik zou de training, zeker aanraden. Dit kwam ook met name door degene die de training heeft gegeven.

Chiel Vinke ✔

Het is een praktische opleidingen waar de ervaringen uit de praktijk direct aan bod komen. De leerkracht is goed onderbouwd en geeft advies waar dit noodzakelijk is. Ik heb de opleiding met veel... Het is een praktische opleidingen waar de ervaringen uit de praktijk direct aan bod komen. De leerkracht is goed onderbouwd en geeft advies waar dit noodzakelijk is. Ik heb de opleiding met veel plezier gevolgd.

Chiel

Cursusinhoud niet alleen maar theorie, veel praktijk voorbeelden en oefeningen met goede begeleiding van de cursusleider. Leuke leerzame cursus. De locatie (Utrecht) van de training was goed... Cursusinhoud niet alleen maar theorie, veel praktijk voorbeelden en oefeningen met goede begeleiding van de cursusleider. Leuke leerzame cursus. De locatie (Utrecht) van de training was goed verzorgd en te bereiken.

Bert Hendriksen

De eerste 2 dagen hadden wij een vrouwelijke docent, ik vond haar heel goed omdat zij mensgericht was en goed op de gevoelens van de cursisten inging.

Door ziekte van de docente kregen wij...

Door ziekte van de docente kregen wij de 3e dag een mannelijke docent, hij was ook goed alleen wat sneller in de behandeling van de stof, de een vindt dat fijner, ik persoonlijk vind het persoonlijk contact fijner.

De stof die behandeld werd kan ik goed toepassen in mijn dagelijks werk, maar ook in je prive-situatie kun je dit gebruiken.

Er was voldoende ruimte voor pauzes en een zeer goed verzorgde lunch.

De locatie was prima via de trein (mits geen vertraging) te bereiken

Bert Hendriksen

Door ziekte van de docente kregen wij...

Er was voldoende ruimte voor pauzes en een zeer goed verzorgde lunch.

De locatie was prima via de trein (mits geen vertraging) te bereiken

Goede en duidelijk cursus welke je wegwijs maakt in de wereld van de financiën. Financiële begrippen worden duidelijk, evenals het lezen van een jaarverslag. Het maakte mij een betere... Goede en duidelijk cursus welke je wegwijs maakt in de wereld van de financiën. Financiële begrippen worden duidelijk, evenals het lezen van een jaarverslag. Het maakte mij een betere gesprekspartner met de afdeling Control.

Goede ervaring. Er kwamen diverse projecten aan bod en uiteindelijk heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen project. Veel zaken liepen al goed, maar er kon hier en daar ook wat aan verbeterd... Goede ervaring. Er kwamen diverse projecten aan bod en uiteindelijk heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen project. Veel zaken liepen al goed, maar er kon hier en daar ook wat aan verbeterd worden. Zeer zinvolle opleiding.