De training is een aanrader. Door de actieve manier van coaching bleef iedereen scherp. Prettige en motiverende docent. Veel rollenspellen en goede feedback, ook van de medecursisten. Iedereen...De training is een aanrader. Door de actieve manier van coaching bleef iedereen scherp. Prettige en motiverende docent. Veel rollenspellen en goede feedback, ook van de medecursisten. Iedereen voelde zich op zijn of haar gemak waardoor je soms verrassende situatie kreeg. De dagen bestonden vooral uit kringgesprekken en rollenspellen. Accommodatie en lunch was goed verzorgd.
René Jonker
Goede opleiding, veel interactie en veel word er besproken. Er word ook voldoende aandacht gegeven aan de behandelde onderwerpen. Voldoende ruimte voor interactie, ontvangen en geven van feedback....Goede opleiding, veel interactie en veel word er besproken. Er word ook voldoende aandacht gegeven aan de behandelde onderwerpen. Voldoende ruimte voor interactie, ontvangen en geven van feedback. Leuke docente en heeft me ook advies gegeven om ook nog een andere training erbij te doen.
Jaap Koopman
De training was absoluut zeer de moeite waard. Niet dat alle inzichten volstrekt nieuw waren, maar de onderlinge samenhang maakte het boeiend. Het gezelschap was divers. Dat maakte de uitwisseling...De training was absoluut zeer de moeite waard. Niet dat alle inzichten volstrekt nieuw waren, maar de onderlinge samenhang maakte het boeiend. Het gezelschap was divers. Dat maakte de uitwisseling van ervaringen zeer waardevol.
Jaap Koopman
Het is goed je...Ik heb aan de cursus 'Professioneel Nederlands voor Anderstaligen' deelgenomen. Goed bereikbare locatie. Perfect verzorgde lunch en een super trainer Marion Siemonsma.
Het is goed je ervaringen met anderstaligen te delen en de goede tips op een professionele manier in je eigen werkomgeving te gebruiken. M.B.
Erg interessante cursus, omdat we met een klein groepje (5 personen) waren, hadden we veel tijd om dingen te bespreken. Het was erg leerzaam om de verhalen van de medecursisten te horen.