Een erg prettige manier van lesgeven zonder haast en met ruimte voor het delen van ervaringen. De gemengde groep deelnemers uit div beroepsgroepen maakt het interressant en zorgt ervoor dat je zaken...Een erg prettige manier van lesgeven zonder haast en met ruimte voor het delen van ervaringen. De gemengde groep deelnemers uit div beroepsgroepen maakt het interressant en zorgt ervoor dat je zaken vanuit div perspectieven gaat bekijken.
Sjaak Res
Goede opbouw. Logisch verhaal. Goede verbinding theorie en praktijk, goede verhouding theorie en praktijkvoorbeelden en oefeningen.
E. van de Steeg
PrinceII Practitioner is een leuke praktijkgerichte evaring, waar je niet alleen maar wat theorie uitgelegd krijgt maar ook kunt nadenken over praktijkcases met een trainer uit de praktijk. Leerzame...PrinceII Practitioner is een leuke praktijkgerichte evaring, waar je niet alleen maar wat theorie uitgelegd krijgt maar ook kunt nadenken over praktijkcases met een trainer uit de praktijk. Leerzame ervaring en een aanrader voor mensen die wat meer onderbouwing willen opdoen.
D. Snippe
Veel geleerd van de lessen en van het contact met vakgenoten. De stof was een goede basis voor personeelswerk. De leraar wist de lessen interessant te brengen en haakte aan bij recente...Veel geleerd van de lessen en van het contact met vakgenoten. De stof was een goede basis voor personeelswerk. De leraar wist de lessen interessant te brengen en haakte aan bij recente ontwikkelingen op gebied van HR.
Ik vond het een erg leuke opleiding op een goede lokatie. Over de docent was ik ook erg tevreden. Hij legde goed uit waardoor ik alles beter begreep.
Zeer leuke opleiding, dit kwam ook omdat we een hele leuke leraar hadden, want op zich is de stof best wel veel en saai, maar deze leraar maakte de stof heel dynamisch, veel oefeningen in kleine...Zeer leuke opleiding, dit kwam ook omdat we een hele leuke leraar hadden, want op zich is de stof best wel veel en saai, maar deze leraar maakte de stof heel dynamisch, veel oefeningen in kleine groepjes en ik vond vooral de laatste dag de examentraining helemaal top. ICM had ook een fijne lokatie (Utrecht) uitgezocht met goede thee/koffie en lunch.
En inderdaad zoals de leraar al voorspelde waren we allemaal geslaagd.
In vogelvlucht langs de meest voorkomende thema's...Prima opleiding, goede docent. Ik vond het leuk dat de behandeling van de theorie afgewisseld werd met gezamenlijke praktische opdrachten.
In vogelvlucht langs de meest voorkomende thema's van Personeelsmanagement gegaan. Van ICM hadden we ook een kaartje gekregen, waarmee we oefenexamens konden maken. Heel handig!
Zeer interessante training waarin je een spiegel wordt voorgehouden. Je komt er achter hoe je zelf mensen benaderd en leert hoe je dat het beste kunt doen. Je leert o.a. hoe je een gesprek ingaat...Zeer interessante training waarin je een spiegel wordt voorgehouden. Je komt er achter hoe je zelf mensen benaderd en leert hoe je dat het beste kunt doen. Je leert o.a. hoe je een gesprek ingaat (onbevooroordeeld) en het gebruik van luisteren-samenvatten-doorvragen.
De docente was heel goed. Er werd goed ingespeeld op de wensen van de groep. Nuttige training!
Er werd prettig les gegeven, we hebben hard gewerkt in een ontspannen sfeer, er was voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Maar het meest door mij gewaardeerd is nog de input die ik - nadat de...Er werd prettig les gegeven, we hebben hard gewerkt in een ontspannen sfeer, er was voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Maar het meest door mij gewaardeerd is nog de input die ik - nadat de training was afgerond - via de mail van Laura mocht ontvangen naar aanleiding van mijn marketing plan!
Een hele nuttige cursus met veel diepgan naar jezelf toe.
Dus geen kunstje leren maar de kern raken om assertief te worden.