Eleonora van Rijsbergen

ICM heeft een heel prettige en persoonlijke manier van communiceren zowel telefonisch als via mail.
Ik vind de trainers zeer ervaren, betrokken en prettig in de omgang. De opleiding biedt niet alleen theoretische kennis maar ook voldoende ruimte om te oefenen met persoonlijke casussen. Ik kijk met heel veel plezier terug op de opleiding.

Nanet Stoelwinder

Het Young Management Program is een intensief, veelzijdig en heel waardevol programma voor mij geweest. Ik heb door de trainer en mijn medecursisten vaak de spiegel voor gekregen waardoor ik me als... Het Young Management Program is een intensief, veelzijdig en heel waardevol programma voor mij geweest. Ik heb door de trainer en mijn medecursisten vaak de spiegel voor gekregen waardoor ik me als manager verder heb kunnen ontwikkelen. Inhoudelijk vind ik de opleiding sterk, zo zijn we veel bezig geweest met visie en strategie, zowel op organisatie niveau als op persoonlijk vlak. Daarnaast ben ik vaak geinspireerd door mijn mede cursisten en de trainer. Kortom, heel veelzijdig en waardevol!

Desiree Weber

Ik heb met heel veel plezier de Coachingsopleiding gevolgd. Goede docenten en veel praktische oefeningen met de medecursisten tijdens de opleiding. Ik zou de ICM Coachingsopleiding dan ook zeker... Ik heb met heel veel plezier de Coachingsopleiding gevolgd. Goede docenten en veel praktische oefeningen met de medecursisten tijdens de opleiding. Ik zou de ICM Coachingsopleiding dan ook zeker aanraden aan anderen die geïnteresseerd zijn in coaching. Geef jezelf een cadeau want dat is coaching. Een mooi cadeau!

Desiree Weber

Gea Bloemendal

Al 3 jaar liep ik het het gevoel dat ik iets met coaching wilde doen, maar wat??
Ik ben aan het zoeken geslagen naar een passende coachopleiding en kwam uit bij ICM. De opbouw van modules en de actieve lessen spraken mij erg aan. Na een telefoontje met een van de medewerkers van ICM was ik helemaal overtuigd.
Tijdens de eerste les werd duidelijk dat je zelf je eigen grootste hulpmiddel bent. Ik heb me open en kwetsbaar opgesteld. Dat was niet altijd even makkelijk maar daardoor ben ik enorm gegroeid als persoon en daarbij ook als coach. De groep en de opleiders werken en leren met respect naar elkaar waardoor ik me prettig voelde om dat ook te kunnen doen. Ergens vind ik het jammer dat de opleiding nu afgelopen is, maar ik ben een enorme ervaring rijker!!!

Edwin van Linden

Door de cursus ben ik me anders gaan opstellen. Hierdoor vallen de stukjes beter op zijn plaats waardoor de aansturing beter gaat.

Edwin van Linden

Elly Damhuis

Een compacte, veelzijdige training die mij veel (bij-)geleerd heeft t.b.v. mijn werk als trainer. Zowel geschikt voor trainers mét als voor trainers zonder ervaring.

J. Hokke

Een perfect verzorgde training waarbij de ervaring van de docent ook tot sprekende voorbeelden leidde en deze op een verhelderende wijze de cursisten mee heeft genomen door de theorie.

Driss El Benissi

Een zeer intense en leerzaam opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. De materie was grotendeels nieuwe voor mij. De meeste dingen die ik wist over coachen waren meer intuïtieve of... Een zeer intense en leerzaam opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. De materie was grotendeels nieuwe voor mij. De meeste dingen die ik wist over coachen waren meer intuïtieve of door praktijkervaring ontwikkeld. Ik heb dus mijn theoretische kennis verder kunnen ontwikkelen en verruimen. Maar belangrijker nog was dat het vergaren van kennis gepaard ging met het leren en ontwikkelen van vaardigheden en houding. Ik heb veel geleerd van oefeningen en praktijk situaties tijdens de bijeenkomsten. Een aanrader dus!