Ellen

Ik heb de training Assertief Optreden als zeer nuttig ervaren. Theoretische en praktische tools die zeker helpen om het gewenste gedrag aan te leren. De docent gaf tijdens de training veel ruimte om... Ik heb de training Assertief Optreden als zeer nuttig ervaren. Theoretische en praktische tools die zeker helpen om het gewenste gedrag aan te leren. De docent gaf tijdens de training veel ruimte om in een vertrouwde ambiantie gezamenlijk te oefenen en zo te werken aan ieders persoonlijke leerdoel(en).

C.W.A Helleman

Goede training, heb er veel aan gehad, en nog steeds.
Training geeft een goed inzicht in eigen kwaliteiten en benaderingen.
Trainer was zeer professioneel echt een aanrader !

Mark Jonkman

De training bevat alle hulpmiddelen om jezelf tot een hoger niveau te tillen. Er is voldoende inspraak op de te behandelen onderwerpen en er wordt op een profesionele manier geluisterd en advies... De training bevat alle hulpmiddelen om jezelf tot een hoger niveau te tillen. Er is voldoende inspraak op de te behandelen onderwerpen en er wordt op een profesionele manier geluisterd en advies gegeven. Het is goed te volgen en makkelijk te lezen. Door middel van deze training kun je jezelf openstellen en op een positieve manier veranderen.

Mark Jonkman

Robert Speckmann

De opleiding werd gegeven door Ramon, een enthousiaste en doelgerichte trainer die je in een paar dagen tijd je doelen smart laat definieren, een groepsverband weet op te bouwen een een heel veilig... De opleiding werd gegeven door Ramon, een enthousiaste en doelgerichte trainer die je in een paar dagen tijd je doelen smart laat definieren, een groepsverband weet op te bouwen een een heel veilig gevoel overbrengt. De training is inhoudelijk best heftig. Je komt jezelf zeker weten tegen maar wel in positieve zin. Door deze cursus heb ik mijzelf beter leren kennen, ik ben mij extra bewust van mijn zwakke en sterke punten. Ik pas de tips en trucs op dit moment toe en dit heeft een duidelijk effect in mijn directe omgeving, zowel in zaak- als privesfeer.

Ik ben heel erg tevreden met deze cursus en raad hem aan ieder aan!

Robert Speckmann

Ik ben heel erg tevreden met deze cursus en raad hem aan ieder aan!

Gijs Maas

Geen bijzonderheden.
Ruim voldoende lesmateriaal en sloot aan op de lessen. Inschrijfprocedure is helder, transparant.
De interactieve manier van les geven is mij goed bevallen en heeft er...
Geen bijzonderheden.
De interactieve manier van les geven is mij goed bevallen en heeft er toe bijgedragen de geleerde stof direct in de praktijk toe te kunnen passen.

Gijs Maas

Geen bijzonderheden.
De interactieve manier van les geven is mij goed bevallen en heeft er...

Herman Dikker

Uitstekende training. De trainer wist geweldig goed op de thema's in te gaan en een brug tussen theorie en praktijk te slaan. Heel interactief, ik heb er erg veel van geleerd.

Herman Dikker