De opleiding van ICM sales a is mede door de uitmuintende leraar zeer goed. alleen moeten de examens misschien wat moeilijker gemaakt worden zodat de nima examens wat makkelijker zijn in...De opleiding van ICM sales a is mede door de uitmuintende leraar zeer goed. alleen moeten de examens misschien wat moeilijker gemaakt worden zodat de nima examens wat makkelijker zijn in vergelijking.
Patrick Bakker
Pascalle
Tijdens de training werd er met veel voorbeelden uit de praktijk gewerkt. De trainer gaf goede aanvullingen en tips. Deze training heeft mij zeker een bredere kennis gegeven over...Tijdens de training werd er met veel voorbeelden uit de praktijk gewerkt. De trainer gaf goede aanvullingen en tips. Deze training heeft mij zeker een bredere kennis gegeven over ziekteverzuimbegeleiding.
Marleen Oldenhave
Inspirerende en leerzame training, ook voor adviseurs die al enkele jaren een adviesfunctie hebben. Er wordt je een goede spiegel voorgehouden hoe jij als adviseur overkomt. Vervolgens ga je aan de...Inspirerende en leerzame training, ook voor adviseurs die al enkele jaren een adviesfunctie hebben. Er wordt je een goede spiegel voorgehouden hoe jij als adviseur overkomt. Vervolgens ga je aan de slag om dit beeld te veranderen naar hoe je over wilt komen. Veel onderdelen van het adviseurschap worden behandeld en veel praktijkoefeningen: zo leer je technieken e.d. direct toe te passen. Prettige, duidelijke trainer, Arnie.
Marleen Oldenhave
Remco Huvermann
Tijdens de cursusdagen werd de theorie uitgebreid met veel practische voorbeelden uit de praktijk. Erg leerzaam en complementair. Belangrijk punt voor de cursist is om op tijd met de examen...Tijdens de cursusdagen werd de theorie uitgebreid met veel practische voorbeelden uit de praktijk. Erg leerzaam en complementair. Belangrijk punt voor de cursist is om op tijd met de examen oefeningen te beginnen (dit is onderdeel van de aangeboden cursus)
Anouk Cornelis
Door de opzet van de training en het relatief kleine aantal deelnemers, konden ervaringen onderling gedeeld en kon worden geoefend met praktijksituaties. Hierdoor had de training voor een ieder een...Door de opzet van de training en het relatief kleine aantal deelnemers, konden ervaringen onderling gedeeld en kon worden geoefend met praktijksituaties. Hierdoor had de training voor een ieder een andere insteek en een ander leerdoel, maar tegelijkertijd konden we veel van elkaars situatie leren.
De hoeveelheid klassikale theorie was beperkt, wat ik postief ervaren heb, en werd meteen in de praktijk gebracht. Hierdoor is de strekking ervan veel beter blijven hangen.
De locatie was uitstekend. Goed bereikbaar, prima afgesloten ruimtes en uitstekende bediening. De lunch was top verzorgd.
Olaf
De cursus leidinggeven aan projecten geeft duidelijke handvaten om te kunnen herkennen wat voor projectmedewerkers er in de groep zitten en hoe deze begeleid kunnen worden met de leidinggevende...De cursus leidinggeven aan projecten geeft duidelijke handvaten om te kunnen herkennen wat voor projectmedewerkers er in de groep zitten en hoe deze begeleid kunnen worden met de leidinggevende stijl die daarbij benodigd is. Een goede opleiding die ook zeker zijn vervolg gaat hebben.
Susanne de Bruijn
Ik heb tijdens deze cursus er veel geleerd op het gebied van communicatie, in de breedste zin van het woord. Vooral de manier waarop de stof behandeld werd door de leraar was erg prettig. Ook de...Ik heb tijdens deze cursus er veel geleerd op het gebied van communicatie, in de breedste zin van het woord. Vooral de manier waarop de stof behandeld werd door de leraar was erg prettig. Ook de locatie was perfect en de studiebelasting was niet te hoog maar ook niet te laag. Ik zou deze cursus aanraden bij iedereen die in de breedte meer wil leren over communicatie.
Susanne de Bruijn