Lonneke van der Straaten

Heel prettig en heel leerzaam.
Heel prettig en heel leerzaam.
Had ik deze training maar eerder gevolgd, dan was me een hoop stress bespaard gebleven. Het aantal deelnemers tijdens mijn training was heel weinig waardoor er goed 1 op 1 geschakeld kon worden.
Daarnaast legt Annelies alles heel duidelijk en rustig uit, zodat je het direct in praktijk kan uitvoeren.

Shanti Wever

Absoluut een cursus waarmee ik een project op een juiste manier kan leiden. Er zijn veel ervaringen gedeeld, fijne groep cursisten en fijne opdrachten. De trainer gaf ook voldoende ruimte voor eigen... Absoluut een cursus waarmee ik een project op een juiste manier kan leiden. Er zijn veel ervaringen gedeeld, fijne groep cursisten en fijne opdrachten. De trainer gaf ook voldoende ruimte voor eigen inbreng en vragen.

Henk Solingen

Het was echt van toegevoegde waarde, zeer verrijkend en praktisch. De trainer heeft ons geholpen diep te graven naar de oorzaken van negatieve stress en geholpen hoe we anderen kunnen helpen weer... Het was echt van toegevoegde waarde, zeer verrijkend en praktisch. De trainer heeft ons geholpen diep te graven naar de oorzaken van negatieve stress en geholpen hoe we anderen kunnen helpen weer opnieuw in hun eigen kracht te staan. Ook kennisgemaakt met verschillende methoden en hulpmiddelen om je plan van aanpak goed af te stemmen op de coachee. Wat mij betreft kan je bij ICM terecht voor een volwaardige loopbaanontwikkeling. Het enige 'nadeel' (glimlach) is dat je na afronding van de opleiding weer hunkert naar een nieuwe. Mijn volgende wordt waarschijnlijk: omgaan met verlies – rouwverwerking, want deze sluit inhoudelijk heel mooi aan bij stress en burn-outbegeleiding.

Marco Siebenga

Ik moest van bedrijven die discipline hebben naar bedrijven die geen discipline hebben en niet alle collega's hebben genoeg discipline om te functioneren werd voor mij moeilijk. Met trainer Dimitri... Ik moest van bedrijven die discipline hebben naar bedrijven die geen discipline hebben en niet alle collega's hebben genoeg discipline om te functioneren werd voor mij moeilijk. Met trainer Dimitri hebben we een beter balans erin gevonden om het meer ontspannen voor mij te maken. Dus daarom ben ik ook ICM dankbaar dat ik daar die training mocht doen.

Laila Oulali

Leerzaam en actief . opdrachten die besproken worden worden meteen in de klas uitgevoerd. genoeg tijd om te oefenen en direct feedback. Lesstof is gebasseerd op praktijkvoorbeelden en dus heel... Leerzaam en actief . opdrachten die besproken worden worden meteen in de klas uitgevoerd. genoeg tijd om te oefenen en direct feedback. Lesstof is gebasseerd op praktijkvoorbeelden en dus heel makkelijk meteen toepasbaar.

Jonkergouw

Erg leerzame cursus die goed past bij diverse situaties in het leidinggeven. De trainer heeft veel praktijksituaties behandeld en gesimuleerd, waardoor je handvaten hebt in het dagelijkse werkveld.... Erg leerzame cursus die goed past bij diverse situaties in het leidinggeven. De trainer heeft veel praktijksituaties behandeld en gesimuleerd, waardoor je handvaten hebt in het dagelijkse werkveld. Ook een hele fijne cursus groep heeft zeker meegewerkt, waarbij er een vertrouwde sfeer was gecreëerd.

Ankie Joos

Ik heb heel veel geleerd tijdsens de training. Door de theorie, maar vooral ook door de verhalen van medecursisten, de praktijkopdrachten, veel ruimte voor verdieping. Maar bovenal een fijne trainer... Ik heb heel veel geleerd tijdsens de training. Door de theorie, maar vooral ook door de verhalen van medecursisten, de praktijkopdrachten, veel ruimte voor verdieping. Maar bovenal een fijne trainer en goede groep met prettige groep en groepsgrootte.

C. van der Goot

Fijne opleider maar er zijn docenten die vreselijk zijn!

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Betreffende docent(en) moet afscheid van genomen worden om de kwaliteit te verbeteren en de veiligheid van leerlingen te waarborgen.

Reactie ICM Opleidingen en trainingen:

Beste Mevrouw van der Goot,
Bedankt voor uw reactie.
We zouden graag met u inhoudelijk op uw feedback willen in gaan.
Als u daarvoor openstaat kunt u contact opnemen met ons...
Beste Mevrouw van der Goot,
Bedankt voor uw reactie.
We zouden graag met u inhoudelijk op uw feedback willen in gaan.
Als u daarvoor openstaat kunt u contact opnemen met ons adviescentrum, 030 2919888 en vragen naar afdeling service.
Frederieke Zwijnen

Krista Hooghiemstra

6 daagse cursus waarbij je het gehele traject doorloopt van loopbaancoaching: intake, wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en afronding. De dagen bestonden uit een combinatie van theorie, praktijk en... 6 daagse cursus waarbij je het gehele traject doorloopt van loopbaancoaching: intake, wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en afronding. De dagen bestonden uit een combinatie van theorie, praktijk en intervisie. Aan het einde van de cursus hebben we alle werkvormen die we hadden geleerd of al toepasten nog eens op flipovers gezet. Een mooie samenvatting van de cursus. Het enige wat ik jammer vond was dat de cursus in de binnenstad van Utrecht gegeven werd. Niet makkelijk bereikbaar als je met de auto komt. Parkeergelegenheid was wel goed. Inmiddels heb ik al meerder loopbaancoachtrajecten mogen begeleiden.

Erwin Zonneveld

Een zeer leerzame cursus, maar dit heeft ook te maken gehad met de manier van lesgeven van Margit. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik zal het andere aanbevelen.