Informatieve cursus. Goede mix tussen theorie en praktijk. Leverde mij de informatie op waar ik verder mee aan de slag kon. Daarnaast was het uitwisselen van informatie en ervaringen met de andere...Informatieve cursus. Goede mix tussen theorie en praktijk. Leverde mij de informatie op waar ik verder mee aan de slag kon. Daarnaast was het uitwisselen van informatie en ervaringen met de andere cursisten erg waardevol.
Ton Weenk
Johnny
Goede training, zeer bekwame mevrouw welke de training zeer goed gaf
Johnny
Goede training, zeer bekwame mevrouw welke de training zeer goed gaf
Everhard Bulten
De training bood naast een grote hoeveelheid theoretische informatie erg veel mogelijkheden om het geleerde in de praktijk te brengen.
Schouten Jan J.
Liz is een gepasioneerde verteller en docent die voor honderd procent gaat in uitleg en medeleven met de cursisten. Duidelijk uitleg en ruimte voor persoonlijke inbreng Verfrissende uitleg...Liz is een gepasioneerde verteller en docent die voor honderd procent gaat in uitleg en medeleven met de cursisten. Duidelijk uitleg en ruimte voor persoonlijke inbreng Verfrissende uitleg en begleiding door het traject heen [3 dagen]
Sandra
Het is zeer interesant om ervaringen te delen met andere "collegas" binnen de debiteuradministratie. Vooral door andermans ervarigen leer je veel en de cursus help om georganiseer te werken vooral...Het is zeer interesant om ervaringen te delen met andere "collegas" binnen de debiteuradministratie. Vooral door andermans ervarigen leer je veel en de cursus help om georganiseer te werken vooral in geval van een incasso klant
Martijn de Koning
Ik heb de training van de heer van Boxtel als zeer leerzaam ervaren. Hij hanteerde een goede opbouw in de cursus om achter één ieders wensen te komen en zo goed mogelijk daar aan tegemoet te komen....Ik heb de training van de heer van Boxtel als zeer leerzaam ervaren. Hij hanteerde een goede opbouw in de cursus om achter één ieders wensen te komen en zo goed mogelijk daar aan tegemoet te komen. Ik den dat alle deelnemers waardevolle handvatten hebben meegekregen om verder te komen in de omgang en samenwerking met hun werknemers. Ik kan het iedereen aanraden die al wel de basis vaardigheden heeft van het leidinggeven maar net even dat stukje verder en dieper wil gaan.
Prima tweedagse training, enthousiaste trainer, lokatie goed bereikbaar met ov, goed afwisselend lesmateriaal
Okke de Jong
Deze training was praktijkgericht, maar gebaseerd op degelijke theorie. De oefeningen waren speels maar nuttig. Al met al een verrijkende ervaring die ik direct in de dagelijkse praktijk kon...Deze training was praktijkgericht, maar gebaseerd op degelijke theorie. De oefeningen waren speels maar nuttig. Al met al een verrijkende ervaring die ik direct in de dagelijkse praktijk kon toepassen.