Prima cursus, goed toepasbaar. Medecursisten uit hele andere branche, ik zou in de toekomst voorkeur hebben voor groep HR-ers uit advocatuur ivm dezelfde problematiek. ik vind het reizen...Prima cursus, goed toepasbaar. Medecursisten uit hele andere branche, ik zou in de toekomst voorkeur hebben voor groep HR-ers uit advocatuur ivm dezelfde problematiek. ik vind het reizen bezwaarlijk, sterke voorkeur voor locatie Amsterdam. maar daarvoor waren onvoldoende aanmeldingen
Chantal Hagen
Ik vond het een hele leuke cursus omdat het op een hele leuke manier werd gegeven door Chantal. Normaal ben ik altijd ietswat verlegen in een groep met praten maar we hadden maar 7 cursisten en...Ik vond het een hele leuke cursus omdat het op een hele leuke manier werd gegeven door Chantal. Normaal ben ik altijd ietswat verlegen in een groep met praten maar we hadden maar 7 cursisten en voelde mij hierdoor ook erg op mijn gemak. Chantal gaf mij zeker de ruimte en vrijheid om vragen te stellen en eventueel discussies aan te gaan met de anderen.
Chantal Hagen
De locatie was zeer goed. Mooie, rustige ruimte voor de cursus. Voldoende drinken tussendoor en een heerlijke lunch, zodat je daarna weer geconcentreerd aan de slag kunt. De docent had veel...De locatie was zeer goed. Mooie, rustige ruimte voor de cursus. Voldoende drinken tussendoor en een heerlijke lunch, zodat je daarna weer geconcentreerd aan de slag kunt. De docent had veel praktijkervaring en kon daardoor de theorie goed uitleggen. Ook de relatief kleine groep cursisten maakten de cursus een intensief traject. De lesstof was duidelijk en ook de lesmaterialen waren goed verzorgd. Ik heb de cursus aan mijn collega's aanbevolen. En een viertal volgt de cursus nu, heeft dat al gedaan of gaat dat op korte termijn nog doen.
Robbert Jan
De training had een heldere structuur en prettige opbouw wat betreft de behandelde stof. Wat ik prettig vond is dat direct de koppeling werd met de praktijk. Zo heb ik ter voorbereiding op de...De training had een heldere structuur en prettige opbouw wat betreft de behandelde stof. Wat ik prettig vond is dat direct de koppeling werd met de praktijk. Zo heb ik ter voorbereiding op de training moeten aangegeven waar ik in praktijk tegen aanloop en wat ik wilde verbeteren. Deze zaken zijn direct in relatie tot een eigen geschreven rapportage behandeld. Hierdoor heb ik mijn verbeterpunten in een korte periode weten om te zetten in een positief resultaat. Daarbij heeft de training een sterk interactief karakter. De deelnemers beoordelen teksten van elkaar op basis van de theorie dat kort daarvoor was behandeld. Op deze manier ben je heel bewust bezig met de training.
Helma Burgmeijer
De training kent een goede balans tussen theorie en praktijk. Het theoretisch kader wordt helder vertaald naar oefenstof die je met elkaar oefent. Zo maak je zelf kennis met practische instrumenten...De training kent een goede balans tussen theorie en praktijk. Het theoretisch kader wordt helder vertaald naar oefenstof die je met elkaar oefent. Zo maak je zelf kennis met practische instrumenten die je later ook met medewerkers/clienten kunt doen. Ik heb veel geleerd maar vooral ook practische tools meegekregen uit de training.
Wil vanstee
Ik heb deze opleiding als zeer waardevol ervaren. De modules hebben een logische volgorde en de trainers hebben veel ervaring wat terug komt in de training. Ik heb tijdens deze 5 maanden mijn...Ik heb deze opleiding als zeer waardevol ervaren. De modules hebben een logische volgorde en de trainers hebben veel ervaring wat terug komt in de training. Ik heb tijdens deze 5 maanden mijn zwakke kanten verder kunnen ontwikkelen.
Mijke Wijn
Ik vond de opleiding heel waardevol en inspirerend. Verschillende trainers voor de verschillende modules is waardevol, omdat je van iedereen mee kan kijken en andere dingen leert en meeneemt. De...Ik vond de opleiding heel waardevol en inspirerend. Verschillende trainers voor de verschillende modules is waardevol, omdat je van iedereen mee kan kijken en andere dingen leert en meeneemt. De locatie was erg goed verzorgd, maar de prijs van de lunch was erg hoog. Ondanks dat de lunch goed georganiseerd was vond ik de prijs niet in verhouding. Ik kan eigenlijk weinig negatiefs zeggen. Een leuke, goede opleiding.
H. Beenen
De trainer ging diep in op de stof die wij als cursisten meenamen, we bespraken goed de personelijke problemen zodat zij daar echt een goede oplossing voor kon bieden. Ik ben erg blij met onze...De trainer ging diep in op de stof die wij als cursisten meenamen, we bespraken goed de personelijke problemen zodat zij daar echt een goede oplossing voor kon bieden. Ik ben erg blij met onze trainer!
H. Beenen