Erna Spijkers

Prettige sfeer, mooie locatie (proffecioneel) zeer goed georganiseerde opleiding met proffecionele trainers. Maar vooral een opleiding die leuk en leerzaam is!

Erna Spijkers

Iris Vastenouw

De cursusleider wist ons prima te motiveren onszelf te verbeteren. Hij had veel opbouwende kritiek en dat kwam heel goed over. Ook het zelf kijken naar wat er fout was vond ik prima, daar leer je... De cursusleider wist ons prima te motiveren onszelf te verbeteren. Hij had veel opbouwende kritiek en dat kwam heel goed over. Ook het zelf kijken naar wat er fout was vond ik prima, daar leer je heel veel van. Een prima cursusleider.

Iris Vastenouw

Karin ten Have

Ik heb naast de cursus klantgericht werken ook klantvriendelijk telefoneren gevolgd via ICM. De leidster straalde rust uit en ervaring en dat merkte je ook aan de groep die gelukkig niet zo groot... Ik heb naast de cursus klantgericht werken ook klantvriendelijk telefoneren gevolgd via ICM. De leidster straalde rust uit en ervaring en dat merkte je ook aan de groep die gelukkig niet zo groot was. Behalve dat je leert hoe je je in bepaalde situaties het beste kunt gedragen, merkte ik ook dat je die ook in je privé leven kunt toepassen. het heeft mij in ieder geval veel opgeleverd.

Catinca

Naar aanleiding van de training heb ik enorm veel hulpmiddelen gekregen om de dagelijkse teksten beter te schrijven .
Ook zijn de basis technieken weer volledig terug gekomen,

Als je...
Ook zijn de basis technieken weer volledig terug gekomen,

Als je moeite hebt met grammatica en spelling, is dit echt een aanrader !!!

Ina Vaas

We hebben in een kleine groep, heel vertrouwd, een heel gevarieerd lesprogramma gevolgd, erg veel geoefend en enorm veel opgestoken van onze eigen en andermans fouten. Ik heb heel veel nuttige tips... We hebben in een kleine groep, heel vertrouwd, een heel gevarieerd lesprogramma gevolgd, erg veel geoefend en enorm veel opgestoken van onze eigen en andermans fouten. Ik heb heel veel nuttige tips en informatie gekregen, waarmee ik zeker mijn voordeel kan doen, zowel in mijn werk als privé. Ik ben gegroeid door deze cursus. Chapeau voor de manier waarop de docent ons bleef boeien en inspireren. Ik ben super tevreden over de kwaliteit die ICM mij heeft geleverd.

Ina Vaas

Karin Sterk

Er was tijdens de training veel ruimte voor oefening en hierbij was veel vertrouwen binnen de groep, waardoor je "veilig" kon uit proberen. De trainer heeft deze sfeer goed weten te benutten.... Er was tijdens de training veel ruimte voor oefening en hierbij was veel vertrouwen binnen de groep, waardoor je "veilig" kon uit proberen. De trainer heeft deze sfeer goed weten te benutten. Tijdens de training heb ik veel kennis opgedaan en het heeft me veel zekerder gemaakt in mijn coachingsgesprekken met medewekers.

Karin Sterk