Hillary van der POel

Prima, duidelijk en praktisch. Ruimte voor eigen ideen en ondersteunend en coachend. Inschrijfprocedure oke, werd bijtijds geinformeerd over wijziging locatie

René

Aan te bevelen voor een ieder die gaat leidinggeven of al leiding geeft
in de praktijk zeer goede training en praktijk oefeningen aanwezig tijdens de cursus.

Robert

Ik heb de training als zeer nuttig en prettig ervaren. De training werd echt toegespitst op de dagelijkse praktijk van iedere deelnemer en er was veel aandacht voor de persoon zelf.

Annelies le Bruin

Ik vond de cursusleider goed inspelen op de wensen van de cursisten. Er werden individuele doelen voor de cursus opgesteld waar naartoe werd gewerkt. Er was een positieve sfeer in de groep. Mijn... Ik vond de cursusleider goed inspelen op de wensen van de cursisten. Er werden individuele doelen voor de cursus opgesteld waar naartoe werd gewerkt. Er was een positieve sfeer in de groep. Mijn mindere ervaring met ICM was dat de cursus opzetten praktisch personeelbeleid al anderhalf jaar wel aangeboden word maar nooit doorgaat, dit vind ik erg teleurstellend.

Linda de Meester

Zeer praktische en heldere training; erg nuttig en toepasbaar in mijn dagelijkse werk als P&O adviseur. Interactie binnen de groep deelnemers erg positief, trainster zeer kundig en kon putten... Zeer praktische en heldere training; erg nuttig en toepasbaar in mijn dagelijkse werk als P&O adviseur. Interactie binnen de groep deelnemers erg positief, trainster zeer kundig en kon putten uit veel praktijk voorbeelden.

Linda de Meester

G de Leeuw van Weenen-Mostert

De trainer volgde gedeeltelijk het lesmateriaal en verder volgde hij wat wij graag wilde, dit werkte heel goed en zo bleef de concentratie / motivatie tot op het laatste moment goed. Voorbeelden uit... De trainer volgde gedeeltelijk het lesmateriaal en verder volgde hij wat wij graag wilde, dit werkte heel goed en zo bleef de concentratie / motivatie tot op het laatste moment goed. Voorbeelden uit je eigen ervaring hier over brainstormen met de rest en ook nog met een oplossing naar huis gaan. Ik weet nu waar het bij ons fout ging.

G de Leeuw van Weenen-Mostert

Leoni Leliveld

Een leuke, interessante, zeer leerzame maar ook intensieve training. Ik was wat huiverig voor de rollenspellen maar door de trainster en niet geheel onbelangerijk de groep werd ik snel op mijn gemak... Een leuke, interessante, zeer leerzame maar ook intensieve training. Ik was wat huiverig voor de rollenspellen maar door de trainster en niet geheel onbelangerijk de groep werd ik snel op mijn gemak gesteld. Het geleerde begin ik langzamerhand toe te passen in de praktijk!

Jose Reitsema

De handreikingen die je tijdens de training krijgt zijn heel handig. In de map met informatie die je tjidens de 1e dag ontvangt zitten handige voorbeelden van actielijsten, noteerbladen, etc.... De handreikingen die je tijdens de training krijgt zijn heel handig. In de map met informatie die je tjidens de 1e dag ontvangt zitten handige voorbeelden van actielijsten, noteerbladen, etc.

Je leert niet alleen correct te formuleren, maar ook de lay-out van de notulen komt ter sprake.

Ik heb de eerste vergadering na de cursus gelijk een andere lay-out toegepast en de tips die we tijdens de cursus kregen meegenomen. De eerste reacties zijn zeer positief (en daar doe je het toch voor!!)