Geke Louwrier

De opleiding heb ik als zeer prettig ervaren. De cursus leider had een uitgebreide kennis van de lesstof, en wist dat op een prettige manier uit te dragen. De cursisten kregen tijdens de lesdagen de... De opleiding heb ik als zeer prettig ervaren. De cursus leider had een uitgebreide kennis van de lesstof, en wist dat op een prettige manier uit te dragen. De cursisten kregen tijdens de lesdagen de gelegenheid om de opgedane theorie te bespreken. Problemen uit de praktijk werden besproken waarbij de theorie gelijk werd toegepast.

S. Hardeveld

Het was een erg prettige cusus op de persoon gericht. Iedereen kwam aan bod en we konden veel van elkaar leren. Theorie werd goed afgewisseld met praktijk (rollenspellen).

S. Hardeveld

Ik vond een hele interessant training met genoeg praktijk oefeningen, ruimte om vragen te stellen,leuke trainer. IK raad het andere om de training te volgen.

Kock R.

Leerzame cursus waar ook leerdoelen werden behandeld die door de cursisten zelf werden aangedragen, een aantal tips opgepakt en in de praktijk toegepast en het werkt echt.
We werden begeleid door...
We werden begeleid door een ervaren en enthousiaste trainster die wist waarover ze praatte.

Kock R.

We werden begeleid door...

Rinie van Ooij

ICM is voor mij persoonlijk een ideale opleider. Dit begint al met de inschrijving, lekker via internet, direct antwoord en een of twee dagen later al een bevestigings brief in huis van je... ICM is voor mij persoonlijk een ideale opleider. Dit begint al met de inschrijving, lekker via internet, direct antwoord en een of twee dagen later al een bevestigings brief in huis van je aanmelding.
Een week voor aanvang van de cursus krijg je een uitgebreide beschrijving van waar, wanneer, welke groep en wie is de cursusleider. Ik heb reeds twee cursussen mogen volgen via ICM en in beide gevallen weet ICM een gedreven en gepasioneerde cursusleider neer te zetten, mensen die weten waar ze het over hebben en gebruik maken van de ervaring van de cursisten en niet alles uit het boek op dreunen. Ik persoonlijk vindt dit een mooie en leuke manier van lesgeven.

Mechteld van Ekkendonk

Ik vond de cursus Assertiviteit heel erg goed, wat denk ik met name komt door de plan van aanpak van de mentor. Alles werdt zo laagdrempelig mogelijk gemaakt waardoor je gemakkelijker hogere grenzen... Ik vond de cursus Assertiviteit heel erg goed, wat denk ik met name komt door de plan van aanpak van de mentor. Alles werdt zo laagdrempelig mogelijk gemaakt waardoor je gemakkelijker hogere grenzen op kon zoeken.Ook werden eigen opstakels en problemen als voorbeelden gebruikt en behandeld, zodat je het direct in eigen praktijk toe kon passen.
Ik heb in die 2 dagen heel erg veel geleerd, maar zoals ze in de cursus ook zeggen: je moet kilometers maken, oefenen,oefenen en nog eens oefenen.
De cursus Assertiviteit is een hele goede basis voor je eigen ontwikkeling.

Het lesmateriaal was op de verkeerde locatie geleverd. Maar werd vrij snel nagebracht. Heeft geen vertraging op geleverd