Edwin

Leuke en leerzame cursus die gegeven werd door een ervaren en enthousiaste dame die weet waar ze over praat.

Remco Kroon

Een zeer waardevolle en leerzame training. Zowel vanuit technische oogpunt (hoe bouw ik een goede presentatie op) als op persoonlijk vlak (hoe presenteer ik mijzelf en zorg ik ervoor dat ik met... Een zeer waardevolle en leerzame training. Zowel vanuit technische oogpunt (hoe bouw ik een goede presentatie op) als op persoonlijk vlak (hoe presenteer ik mijzelf en zorg ik ervoor dat ik met overtuiging sta te presenteren). Het 'zelf-doen' gehalte in de training is hoog. Een prettige wijze van trainen, waardoor het zelfvertrouwen stap-voor-stap groeit. Voor dat je er erg in hebt sta je vol overgave en zelfvertrouwen te presenteren. Een aanrader!

De training was voor mij zéér inspirerend en leerzaam.
En ik doe nog dagelijks mijn voordeel met deze training.
Ook het delen van ervaringen in de groep was op een prettige manier nuttig...

De training was voor mij zéér inspirerend en leerzaam.
En ik doe nog dagelijks mijn voordeel met deze training.
Ook het delen van ervaringen in de groep was op een prettige manier nuttig en aanvullend. De kunst is om 'het vast te houden', maar ook dat kun je
trainen en hieraan heeft de talentontwikkeling zeker bijgedragen.

M.J.M.M. Kouters RVGM-E

De cursusleider was zeer deskundig en leidde de bijeenkomsten strak. Vele aspecten kwamen aan bod en er was ook ruimte voor bespreking van persoonlijke vraagstukken.Het lesmateriaal is goed leesbaar... De cursusleider was zeer deskundig en leidde de bijeenkomsten strak. Vele aspecten kwamen aan bod en er was ook ruimte voor bespreking van persoonlijke vraagstukken.Het lesmateriaal is goed leesbaar en in begrijpelijke taal geschreven. Uitstekend als naslagwerk!

Ik heb de cursusleiding als zeer deskundig ervaren. Een breed scala aan onderwerpen passeerde de revue. Voorts was er sprake van een voortvarende aanpak en werd het tempo er goed ingehouden. Naast de oefeningen vanuit ICM was er ook voldoende ruimte om eigen ingebrachte vraagstukken te behandelen. Het lesmateriaal is in heldere bewoordingen geformuleerd.

Janke

Een leuke training met in de eerste twee dagen meer theorie maar de laatste dag bijna alleen praktijk voorbeelden. Wat is leerzamer dan met mede cursisten oefenen op de praktijk. Soms confronterend... Een leuke training met in de eerste twee dagen meer theorie maar de laatste dag bijna alleen praktijk voorbeelden. Wat is leerzamer dan met mede cursisten oefenen op de praktijk. Soms confronterend en soms zo herkenbaar. Al met al een goede training om op terug te kijken en voldoende handvaten om verder te experimenteren.

Bert Hendriksen

Goede uitleg van de stof. Rollen werden op de juiste manier uitgelicht. Niet de standaard rollenspellen waardoor iedereen 3 dg buikpijn heeft, maar spelenderwijs door de stof gegaan waardoor het... Goede uitleg van de stof. Rollen werden op de juiste manier uitgelicht. Niet de standaard rollenspellen waardoor iedereen 3 dg buikpijn heeft, maar spelenderwijs door de stof gegaan waardoor het niet als een rollenspel aanvoelde. Heb er veel aan gehad.

Ilse

Goede en leerzame training met docente die op leuke, humoristische wijze de stof overbrengt en je met je neus op de feiten drukt.
Opgedane kennis is direct toe te passen in de praktijk.

Margreet Kerpels

Ik heb de cursus als heel leuk en nuttig ervaren. De docente was superenthousiast en motiverend. Zij speelde goed in op de cursisten en de praktijk op het werk. Het lesmateriaal was prima, goed om... Ik heb de cursus als heel leuk en nuttig ervaren. De docente was superenthousiast en motiverend. Zij speelde goed in op de cursisten en de praktijk op het werk. Het lesmateriaal was prima, goed om als naslagwerk te gebruiken. Wat met deze cursus heel fijn werkte, was dat je na een lesdag 3 a 4 weken de tijd had, om het geleerde op je werk (of thuis) in praktijk te brengen en dit weer de volgende les kon bespreken.

Margreet Kerpels

Yvonne van Oirschot

De manier van training geven door de heer Hans Zijlstra is zeer goed toe te passen in de praktijk. Iedereen is direct bij elkaar betrokken, werkt samen, brengt praktijkvoorbeelden in. Door direct... De manier van training geven door de heer Hans Zijlstra is zeer goed toe te passen in de praktijk. Iedereen is direct bij elkaar betrokken, werkt samen, brengt praktijkvoorbeelden in. Door direct vertrouwen te wekken en iedereen erbij te betrekken durft iedereen inbreng te geven. Juist van elkaars voorbeelden/problemen kun je leren.
Het was een intensieve maar zeer interrasante en gezellige training.