Prima training. Veel inzicht gekregen in eigen handelen en in andere manieren van beinvloeden. De trainer had veel kennis in huis en ging op een respectvolle manier met de cursisten om. Genoeg...Prima training. Veel inzicht gekregen in eigen handelen en in andere manieren van beinvloeden. De trainer had veel kennis in huis en ging op een respectvolle manier met de cursisten om. Genoeg ruimte om te oefenen in situaties.
Inge
Dhr. A.J. Bikker
De lesstof was goed afgestemd op de schooldagen. Persoonlijke aanpak! Voldoende ruimte tijdens de lessen voor persoonlijke inbreng, ook de docent zorgde ervoor dat persoonlijke inbreng gestimuleerd...De lesstof was goed afgestemd op de schooldagen. Persoonlijke aanpak! Voldoende ruimte tijdens de lessen voor persoonlijke inbreng, ook de docent zorgde ervoor dat persoonlijke inbreng gestimuleerd werd. Persoonlijk leerproces wordt gestimuleerd door het maken van de reflectieverslagen. Je leert vooral jezelf beter kennen en begrijpen! Als je de confrontatie met jezelf durft aan te gaan dan is deze opleiding iets voor jou.
Ingrid
Ik vond het echt super geregeld! Zeer tevreden dus, locatie en trainer helemaal top. De cursus wordt op een leuke manier gegeven en ik heb er heel wat van opgestoken. Het geleerde kan ik nu goed...Ik vond het echt super geregeld! Zeer tevreden dus, locatie en trainer helemaal top. De cursus wordt op een leuke manier gegeven en ik heb er heel wat van opgestoken. Het geleerde kan ik nu goed gebruiken in het uitoefenen van mijn functie.
Suzette
De cursus is zeker een aanrader. De trainer was erg goed en het is erg herkenbaar en leerzaam om de ervaringen van de medecursisten te horen.
Giuseppina Donnina
De training Communicatie voor Gevorderden was een hele leerzame training. Het lesmateriaal prima en interessant. Mede door het enthousiastme van de trainer was de training prima te volgen en ook...De training Communicatie voor Gevorderden was een hele leerzame training. Het lesmateriaal prima en interessant. Mede door het enthousiastme van de trainer was de training prima te volgen en ook goed in de praktijk te gebruiken.
Giuseppina Donnina
Frans de Hek
Deze training emotionele intelligentie is een goede keus. Overigens helpt het enorm als je van plan bent er iets uit te halen. De trainster voelt goed aan wanneer ze moet wisselen tussen de theorie...Deze training emotionele intelligentie is een goede keus. Overigens helpt het enorm als je van plan bent er iets uit te halen. De trainster voelt goed aan wanneer ze moet wisselen tussen de theorie en de oefeningen. Ik vond het interessant en inspirerend.
Frans de Hek
frits henneken
Bereikbaarheid is via OV goed maar met auto redelijk. Trainers waren goed van alles op de hoogte. Leerzaam maar ook gezellig. Werd niet alleen stil gestaan bij "fysieke" agressie maar ook bij...Bereikbaarheid is via OV goed maar met auto redelijk. Trainers waren goed van alles op de hoogte. Leerzaam maar ook gezellig. Werd niet alleen stil gestaan bij "fysieke" agressie maar ook bij agressie via de telefoon. Lunch was erg goed.