Ron de Jong

Duidelijke training wat voor iedereen van toepassing kan zijn.

docenten zeer vriendelijk en duidelijk

locatie goed verzorgd zowel drankjes als de lunch als de ruimte

Nicky

Door deze training heb ik eerst mijn eigen kwaliteiten en valkuilen leren kennen en daarna hoe je dit kunt gebruiken in dagelijkse situaties. Je leert op een leuke manier anders naar jezelf te... Door deze training heb ik eerst mijn eigen kwaliteiten en valkuilen leren kennen en daarna hoe je dit kunt gebruiken in dagelijkse situaties. Je leert op een leuke manier anders naar jezelf te kijken en hoe je op anderen overkomt. Het enthousiasme van onze trainer zorgde, naast de inhoud die erg interessant was, ook voor grappige momenten. Zeer zeker aan te raden!

Mylene Verheij

Een zeer leuke training met name de wijze waarop de trainer de training heeft gegeven, waardoor het geen saaie/vervelende training was.

Mylene Verheij

Cia Babaee

Er werden tijdens de training zaken besproken waar je dagelijks tegen aanloopt. Op de eerste dag werd er lijst gemaakt van al je aandachtspunten.

Yvonne Traas

Heb de training ervaren als zeer positief. Heeft mij veel geleerd voor mijn werk en ook voor mijn privéleven. De trainster heeft mij geleerd dat ook IK van belang ben en geleerd dat je op een nette... Heb de training ervaren als zeer positief. Heeft mij veel geleerd voor mijn werk en ook voor mijn privéleven. De trainster heeft mij geleerd dat ook IK van belang ben en geleerd dat je op een nette maniet NEE kan zeggen. Ik ben er door deze
1-daagse training sterker uitgekomen.
Kan een ieder aanbevelen deze training bij ICM te volgen.

L. Schurer

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Er komt in twee dagen heel veel informatie op je af, maar met duidelijke voorbeelden en de groepsopdrachten is dit goed te doen. Ook krijg je een boek en een map... Ik ben zeer tevreden over de cursus. Er komt in twee dagen heel veel informatie op je af, maar met duidelijke voorbeelden en de groepsopdrachten is dit goed te doen. Ook krijg je een boek en een map zodat je alles nog rustig kunt nalezen.

Zeer praktische cursus, ondersteund door goed leesmateriaal.
De diversiteit van de groep (verschillende beroepen) resulteerde in interessante rollenspellen.

Een leerzame cursus met een goede balans tussen theorie en praktijk. Geeft inzicht in verschillende rollen tijdens een adviestraject. De cases/rollenspellen maken je erg bewust van jou rol als... Een leerzame cursus met een goede balans tussen theorie en praktijk. Geeft inzicht in verschillende rollen tijdens een adviestraject. De cases/rollenspellen maken je erg bewust van jou rol als adviseur.

Leerzame cursus met goede balnas tussen theorie en praktijk. Geeft inzicht in de verschillende rollen in een adviestraject. De cases/rollenspellen maken je bewust van jouw rol als adviseur.