De cursus heb ik met veel enthousiastme en leergierigheid gevolgd. De docente bracht de informatie duidelijk en enthousiast over, waardoor het gemakkelijk werd opgenomen.De volgende onderwerpen...De cursus heb ik met veel enthousiastme en leergierigheid gevolgd. De docente bracht de informatie duidelijk en enthousiast over, waardoor het gemakkelijk werd opgenomen.De volgende onderwerpen kwamen aan de orde nl. de 3 peilers van succes,actief en emphaties luisteren, feedback geven en ontvangen, je eigen sub personen leren kennen, hoe het communicatie model in elkaar zit.
Tijdens de cusus kwam veel zelfreflextatie aan de orde met het doel tot persoonlijke verandering. Er werd uitgegaan van een onbeperkt overtuiging! Positief denken en uitgaan van je eigen kwaliteiten staat centraal.
" bewustwording zonder handeling geeft geen verandering"
Het heeft mij veel inzicht gegeven aangaande effectief communiceren. Met veel plezier kijk ik hier op terug.
Zeer goede positieve ervaring. als je echt iets wilt leren moet jezelf ervoor openstaan.....maar dan gebeurd er ook wat met je. SUPER!
Sandy Huijbregts
Een leerzame en vooral praktijkgerichten opleiding, waardoor veel tips meteen bruikbaar zijn. Het uitwisselen van ervaringen met je medecursisten vond ik met name erg zinvol.
Sandy Huijbregts
Erik Huisman
Een duidelijke training die je helpt communicatie problemen te voorkomen. Je leert op verschillende manieren je boodschap over te brengen en hoe deze manieren van communiceren op elkaar inwerken....Een duidelijke training die je helpt communicatie problemen te voorkomen. Je leert op verschillende manieren je boodschap over te brengen en hoe deze manieren van communiceren op elkaar inwerken. Fijn vond ik de grootte van de groep. Met zo´n 10 man heb je genoeg verschillende karakters om het communiceren te oefenen en toch voldoende persoonlijk aandacht te krijgen.
Erik Huisman
Wil Strous
Praktisch erg goed omdat iedereen zijn persoonlijke situatie (problemen) kon inbrengen, dit werdt door de trainer goed opgepakt en duidelijk uitgewerkt.
Goede bereikbaarheid, goedelocatie,voorzieningen deskundige kordate trainer met oog voor detail en persoonlijke aandacht waar mogelijk, zonder voortgang te belemmeren.
Het lesmateriaal is goed verzorg in een ringband, bij elk onderwerp een tabblad, schrijfblokje en pen. Advies per telefoon is goed vriendelijk te woord gestaan. De trainers zijn vakbekwaam en...Het lesmateriaal is goed verzorg in een ringband, bij elk onderwerp een tabblad, schrijfblokje en pen. Advies per telefoon is goed vriendelijk te woord gestaan. De trainers zijn vakbekwaam en enthousiast.