Angelo Sordam

Heb erg veel opgestoken in deze 2 dagen. beetje jammer dat het maar 2 dagen was, had het gevoel dat het eigenlijk net 1 dag tekort was.

De lokatie was lastig te bereiken met de auto, verder...

De lokatie was lastig te bereiken met de auto, verder alles prima.

Berthe

De trainster Nicole van het Bolscher heeft op een hele relaxte manier zoveel stof behandeld dat je wel enthousiast moet worden.
We hadden een leuke groep van 8 vrouwen waarbij het leuk is om te...
We hadden een leuke groep van 8 vrouwen waarbij het leuk is om te ervaren dat iedereen met een functie als management assistent tegen andere dingen aanloopt maar dat er ook een heleboel herkenning is.
Heel veel tips en trucs uitgewisseld waar ik nu al mijn voordeel mee doe. Bedankt! (en de lunches in Regardz Utrecht waren te lekker)

De training was qua inhoud precies wat ik ervan verwacht had. De cursusleidster was heel duidelijk, hield zich goed aan het programma. Haar adviezen zijn meteen toepasbaar en ze kon uitstekend haar... De training was qua inhoud precies wat ik ervan verwacht had. De cursusleidster was heel duidelijk, hield zich goed aan het programma. Haar adviezen zijn meteen toepasbaar en ze kon uitstekend haar visie geven op verschillende meningen, werkzaamheden en valkuilen met betreking tot de manier van werken van cursisten. Het was extra interessant omdat medecursisten open waren naar elkaar toe in het bereiken van hun doel en hun ervaringen met betrekking tot hun werkzaamheden ten opzichte van hun functie.
De ruimte was prima, lesmateriaal uitstekend verzorgd.

Ik vond alleen het bedrag ad 75,-- voor tweemaal lunch wat hoog (was een tweedaagse opleiding).

Marc

Leuke cursus, met veel praktijkgerichte oefeningen,
zeker de moeite waard, je wordt je veel bewuster van je houding, je luistertechniek, je vraagstelling etc....

Bianca Boeters

Was prima, duidelijk en overzichtelijk.
Via de website inschreven en per post een bevestiging ontvangen met locatie, data, etc.

Prima cursus, leuke ervaring en leerzaam op het gebied van denkwijze van de mens op sommige momenten is de cursus confronterend

Edgar

Gedurende de drie trainingsdagen heb ik veel geleerd over mezelf en wat voor reactie mijn gedrag op kan roepen bij andere mensen. De drie dagen waren soms confronterend maar over het algemeen erg... Gedurende de drie trainingsdagen heb ik veel geleerd over mezelf en wat voor reactie mijn gedrag op kan roepen bij andere mensen. De drie dagen waren soms confronterend maar over het algemeen erg leerzaam.

De training wordt gegeven onder professionele begeleiding op een mooie locatie met rustgevende kamers.

Als laatste kan ik alleen maar zeggen dat deze training echt een aanrader is voor eenieder die het gevoel heeft dat er misbruik wordt gemaakt van zijn of haar dienstbare instelling

Marco

Een zeer goede en effectieve cursus, waarin de cursusleidster al in de eerste bijeenkomst bij de meeste cursisten het belangrijkste verbeterpunt wist te benoemen. Vooral door haar persoonlijke... Een zeer goede en effectieve cursus, waarin de cursusleidster al in de eerste bijeenkomst bij de meeste cursisten het belangrijkste verbeterpunt wist te benoemen. Vooral door haar persoonlijke benadering kreeg een ieder voldoende aandacht en had de cursus diepgang.
Deze training van 4 maanden was zeer prettig, omdat de cursisten hierdoor een aantal weken de tijd hadden om met het behandelde aan de slag te gaan.
Locatie nabij Rotterdam CS was prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

De cursus geeft inzicht in jezelf. De lesstof moest thuis gelezen worden en tijdens de cursusbijeenkomsten werd veel praktijk geoefend. Uiteindelijk moet je het daar mee doen. Je komt er achter dat... De cursus geeft inzicht in jezelf. De lesstof moest thuis gelezen worden en tijdens de cursusbijeenkomsten werd veel praktijk geoefend. Uiteindelijk moet je het daar mee doen. Je komt er achter dat als je einddoel bekend is dat je de weg er naar toe kan uitstippelen. Je hebt eigenlijk alles wat er met je gebeurt voor een groot deel zelf in de hand. Je moet niet denken maar doen. Ook het observeren van elkaar tijden een gesprek of een presentatie geeft veel inzicht ook in jezelf.

Ricardo Honsbeek

De cursus Assertief-optreden is mij goed bevallen. Hoe de cursus werd aangepakt met voorbeelden en rollenspelen, uitleg hoe je met bepaalde situaties om moet gaan heeft mij best veel goeds gedaan.